El PSPV-PSOE de Sueca critica la convocatòria de la plaça de tècnic de Medi Ambient

El PSPV-PSOE de Sueca critica la convocatòria de la plaça de tècnic de Medi Ambient

El Grup Municipal Socialista vol denunciar que per culpa de la mala gestió de la regidora Isabel Jiménez, s’han perdut més de dos mesos en ocupar la plaça de tècnic superior de medi ambient.

En el passat Ple d’Octubre, la regidora de l’àrea Isabel Jiménez, va contestar a una pregunta que en l’anterior plenari ja li havíem formulat, assenyalant que es va fer de pressa perquè urgia traure aquesta plaça.

Doncs bé, a la vista està que les preses no són bones i per haver publicat una convocatòria improvisada i mal feta ha deixat més de dos mesos sense tècnic en el departament de medi ambient.

Per altra banda, en la primera convocatòria errònia sols s’acceptava com a vàlida la titulació de biologia. Al nostre Grup Municipal ens va semblar molt estrany perquè semblava que es tractava d’una plaça feta a mida.Era totalment il·lògic que per a una plaça de medi ambient no servira la titulació de “Ciències medioambientals”, entre altres.

Així doncs, els recursos no es van fer esperar i tenim constància que diversos particulars i altres col·legis professional, així ho feren, quedant anul·lada aquesta convocatòria, que per a més inri, es va convocar en un mes inhàbil com ho és agost, donant tan sols 5 dies de termini.

Socialistes de Sueca


 

  1. avatar

    Espere que no tinga nom i cognoms la plaça!!!!!

    Reply
  2. avatar

    Segons Radio Macuto serà un conegut militant socialista. Tants anys a l’Ajuntament sempre pesen.

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.