Rectifiquen la convocatòria ‘express’ per a tècnic de Medi Ambient de Sueca

Rectifiquen la convocatòria ‘express’ per a tècnic de Medi Ambient de Sueca

L’Ajuntament de Sueca, governat per Compromís i GISPM, només dóna cinc dies hàbils, s’ha vist obligat a rectificar la convocatòria exprés per a poder participar en un concurs lliure per a la creació d’una borsa de treball per a la d’una plaça de Tècnic Superior de Medi Ambient mitjançant nomenament com a funcionari interí.

En aquesta ocasió, de la mateixa manera que ja feren el passat 18 d’agost (en plena Setmana de sant Roc) només donen cinc dies hàbils per a poder presentar-se. Així, el termini conclou el pròxim dilluns, 30 d’octubre.

Així, han hagut de corregir l’apartat ‘b’ de la base Tercera on concretament s’exigia posseir “el Grau en Biologia, o de Llicenciat en Biologia o equivalent” per “qualsevol de les següents titulacions, el Grau en Biologia, o de Llicenciat en Biologia, el Grau en Geografia, o de Llicenciat en Geografia, el Grau en Ciències Ambientals, o de Llicenciat en Ciències Ambientals. Enginyer Industrial especialista en Medi Ambient, Enginyer Agrònom o Enginyer Forestal o equivalents”.

Així, dos mesos després de la primera convocatòria, tornen obrir el termini de presentació d’instàncies, les quals es dirigiran a l’alcaldessa-presidenta de la Corporació. Es poden presentar Departament d’Informació i Atenció Ciutadana (DIAC), en horari de 8 a 14 hores o en la forma que determina la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

RBi

DOCUMENTS:

Bases originals: Anunci Ajuntament de Sueca borsa de treball tecnic superior de Medi Ambient-18 agost-2017

Rectificació: Rectificaco bases interi Medi Ambient Ajuntament de Sueca-23-octubre-2017

NOTÍCIA RELACIONADA:
21 agost, 2017. Convocatòries ‘express’ del govern de Sueca en plenes vacances d’estiu


 

  1. […] bé, a la vista està que les preses no són bones i per haver publicat una convocatòria improvisada i mal feta ha deixat més de dos mesos sense tècnic en el departament de medi […]

    Reply
  2. […] En la rectificació dels requisits, publicada en el BOP del passat dia 23, es mantenen els escassos cinc dies per a poder inscriure’s (venç dilluns que ve). Es manté la primera titulació ressenyada, i s’afigen les llicenciatures o graus de Geografia i Ciències Ambientals, així com les titulacions d’Enginyer Industrial, especialista al Medi ambient, Enginyer Agrònom i Enginyer Forestal o equivalents. […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.