Quasi un miler de pensionistes d’Almussafes acomiaden la seua setmana gran

Quasi un miler de pensionistes d’Almussafes acomiaden la seua setmana gran
  • Un multitudinari dinar de germandat tanca de manera brillant a una intensa setmana organitzada per l’ajuntament per a honrar al col·lectiu

L’Ajuntament d’Almussafes va despedir, ahir diumenge, la trenta-novena edició de l’homenatge als majors amb una missa oficiada en l’església parroquial Sant Bertomeu, seguida d’una cercavila amb la banda de la Societat Musical Lira Almussafense i el tradicional dinar de germandat.

Un any més, la pista del pavelló poliesportiu municipal va congregar als quasi 900 jubilats i pensionistes assistents, entre les 14 i les 17.30 hores, moment de tancament de l’esdeveniment multitudinari.

El primer edil, Toni González, la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver, i el president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes, José Dòria, van presidir l’acte de clausura de la festivitat dedicada als majors.

A més, la cita va comptar amb la presència, entre altres personalitats, de la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer,  el vicepresident de la UDP, Salvador Marín, el president comarcal de la UDP, Sergio Tormos, i la directora del centre geriàtric ‘La Vila d’Almussafes’, Julia Grau.

Durant l’acte, en el que els comensals van disfrutar d’un complet menú integrat per un entrant, un plat calent i unes postres, es va dur a terme un sorteig de regals cedits pels establiments comercials i les associacions locals. A més, es va obsequiar tots els assistents amb un detall commemoratiu.

“Enguany hem volgut unir diversió amb solidaritat i per això hem apostat per destinar part dels beneficis d’eixe regal de benvinguda a la investigació en la lluita contra el càncer”, constata Paqui Oliver, el qual en el seu discurs d’obertura de l’acte oficial va destacar la il·lusió i l’energia amb què els jubilats i pensionistes han acollit les diferents propostes culturals i lúdiques organitzades en el seu honor des de la regidoria que dirigix.

Per la seua banda, el president de l’executiu, Toni González, va posar en valor la cultura de l’esforç i la capacitat de sacrifici del col·lectiu. “Sou autèntics mestres de la vida, un gran tresor de l’experiència i de tots eixos valors que ens forgen com a persones i precisament per això mereixeu que des dels poders públics no ens oblidem de vosaltres, fent una política solidària d’importants ajudes, programes i servicis que milloren la vostra qualitat de vida i aposten per un envelliment saludable”.

Un centenar de majors va disfrutar del dinar sense eixir de casa
Els comensals congregats físicament en el pavelló poliesportiu no van ser els únics que van participar d’esta cerimònia de clausura. Un any més, l’Ajuntament d’Almussafes va fer extensiva esta celebració a quasi un centenar de jubilats que, a causa de condicionants físics, no van poder assistir al menjar de germandat.

Els voluntaris del cos de Protecció Civil van ser novament els encarregats de distribuir els menús pels distints domicilis durant tot el matí.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.