Il·luminen el túnel de ‘Les Oliveres’ de Favara per a millorar la seguretat

Il·luminen el túnel de ‘Les Oliveres’ de Favara per a millorar la seguretat

L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria de Serveis Municipals a dut a terme la il·luminació del perillós túnel de Les Oliveres.

Aquesta actuació s’ha realitzat amb l’ajuda de la Diputació Provincial de València a través de les línies de subvencions del PPOS 2016 (Plan Provincial d’Obres i Serveis) i a servit per a dotar d’enllumenat al túnel amb llums de tecnologia avançada per a millorar  la comunicació visual entre les persones i  el trànsit de vehicles.

Els treballs de dotar d’enllumenat aquest túnel han sigut necessàries per la perillositat que tenen els veïns i veïnes que passen contínuament pel túnel i que en moltes ocasions els vehicles que accedien a ell es veien obligats a fer  maniobres brusques per evitar atropellaments.

Amb la finalització dels treballs s’ha millorat la seguretat dels veïns de Favara que solen passar per l’interior del túnel amb l’objectiu de realitzar caminades, realitzar esports, etc… a més d’anar a les cases de camp habitades de l’entorn de les muntanyes del poble.

El regidor de Serveis Municipals Rafael Gisbert s’ha mostrat satisfet per l’objectiu d’aquesta actuació de millora de seguretat viaria i pels treballs realitzats tant dels tècnics de l’Ajuntament com de l’empresa encarregada de realitzar-los.

Segons el regidor  “una de les prioritats nostres és millorar la seguretat viaria per evitar accidents a més anunciem que per a l’exercici de 2018 tenim previstes actuacions per a  millorar l’enllumenat públic del nucli urbà de Favara”.

Regidoria de Serveis Municipals
Ajuntament de Favara


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada