Favara negocia amb l’Arquebisbat la cessió de terrenys per a destinar a ús públic

Favara negocia amb l’Arquebisbat la cessió de terrenys per a destinar a ús públic

L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria de Patrimoni i Serveis Municipals a realitzat obres d’adequació i millora en l’edifici de l’antic convent.

Aquesta actuació s’ha basat en reformar i adequar  l’antic espai on s’ubicava la cuina del convent per a adaptar-la a les necessitats actuals per a les activitats que es realitzen en l’edifici, exposicions, xerrades, reunions, concerts….

La Regidoria de Patrimoni amb aquesta actuació continua treballant per a protegir, restaurar, reconstruir i catalogar tots els elements patrimonials de Favara. Seguint eixa línia el regidor Rafael Gisbert  i el Tècnic municipal José Sala es van reunir recentment amb el capellà de Favara Juan Enrique Pascual i amb el vicari episcopal Luís Joaquin Molina  per a mostrar-los les obres i remodelacions realitzades fins ara en els edificis propietat de l’Arquebisbat i de la parròquia de Favara i que, mitjançant a un conveni de col·laboració signat el 2008, aquestes propietats estan cedides al poble de Favara fins l’any 2038 per a què els veïns i veïnes gaudisquen de les instal·lacions per a realitzar activitats culturals com exposicions, xerrades, etc.. o per a l’ús d’associacions o qualsevol col·lectiu donant un impuls al moviment associacionista del poble de Favara.

L’Arquebisbat va rebre una donació d’un veí de Favara, Miquel Casterá, de diversos edificis i terrenys amb la finalitat que foren utilitzats per a fins culturals, educatius i altres activitats respectuoses amb la religió catòlica.

En aquest encontre amb els representants eclesiàstics, el Regidor de Patrimoni junt amb el tècnic municipal acordaren iniciar els tràmits per a complementar i millorar l’actual conveni de col·laboració en la inclusió d’altres propietats que fins ara no estaven contemplades en el document. Aquestes propietats serien un sequer al nucli del poble i uns terrenys rústics.

Regidoria de Patrimoni
Ajuntament de Favara


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada