L’amistat de Joan Fuster i Josep Pla apropa els joves de Sueca i Palafrugell

L’amistat de Joan Fuster i Josep Pla apropa els joves de Sueca i Palafrugell

Les ciutats de Sueca i Palafrugell (Baix Empord脿), unides per dos destacades figures liter脿ries de les nostres lletres com s贸n Joan Fuster i Josep Pla, suec脿 i palafrugellenc, respectivament, han programat per a este cap de setmana un intercanvi amb l’objectiu d’afavorir la relaci贸 entre els seus col路lectius juvenils i estr猫nyer els lla莽os d’uni贸 existents entre ambdues ciutats.

鈥淐onsiderem que els intercanvis juvenils s贸n una bona manera de de crear vincles amb altres entitats i col路lectius de joves. Es tracta de crear noves sinergies, con猫ixer altres realitats pr貌ximes i altres maneres de fer. Compartir i reafirmar la pr貌pia cultura鈥 ha assenyalat el regidor de Joventut, Xavier Mas贸.

L’arribada dels joves palafrugellencs est脿 prevista per a la nit de divendres. La mateixa nit s’ha programat un espectacle d’esquetxos teatrals humor铆stics del grup convidat 鈥淎ctua鈥. La cita tindr脿 lloc a partir de les 23:30 hores, al Casal Jove, i ser脿 oberta a tot el p煤blic.

La jornada central de l’intercanvi tindr脿 lloc, per貌, dissabte. Al mat铆, a les 11:00 hores, s’oferir脿 una recepci贸 oficial als joves del Consell municipal d’entitats juvenils de Palafrugell, a l’Ajuntament. M茅s tard, Sueca convidar脿 als joves visitants a con茅ixer el recentment inaugurat Museu Joan Fuster i tot seguit, a partir de les 12:30 hores, es celebrar脿 una tert煤lia, sota el t铆tol 鈥淓ntre Fuster i Pla鈥, a c脿rrec del director honor铆fic i assessor extraordinari de l’Espai Joan Fuster, Francesc P茅rez Morag贸n, qui estar脿 acompanyat per l’actual director, Salvador Ortells Miralles. La tert煤lia ser脿 oberta a tot el p煤blic que desitge assistir-hi.

Aprofitant l’avinentesa de la coincid猫ncia amb la celebraci贸 de la primera Jornada de Cultura Popular de la ciutat, l’Ajuntament de Sueca tamb茅 ha convidat la delegaci贸 de Palafrugell a sumar-se a les activitats programades. Aix铆, hi ha confirmada tamb茅 la participaci贸 del grup de Gegants i Capgrossos i de la colla dels Grallers de Palafrugell en alguns dels actes centrals de la jornada, com ara la cercavila (11:30 hores), la desfilada (19:30 hores des del Passeig de l’Estaci贸) i la mostra de balls i m煤siques (20:15 hores 鈥 pla莽a de l’Ajuntament).

Per a la vetlada de dissabte tamb茅 s’ha programat un doble concert. Des de Palafrugell, hi vindran els Festucs, un grup amb un recorregut breu per貌 intens i amb un estil mestissatge de reggae, ska, rumba i rock. Sueca hi estar脿 tamb茅 representada amb el peculiar 鈥渞ock fresquet鈥 de Els Bonicos. El concert, gratu茂t i obert al p煤blic general, s’iniciar脿 a partir de les 00:00 hores, tamb茅 al Casal Jove de Sueca.

Abans d’emprendre el viatge de tornada, l’Ajuntament de Sueca ha programat tamb茅, per al mat铆 de diumenge, la visita a un dels majors atractius del seu emblem脿tic paisatge, la Muntanyeta dels Sants.

L’Ajuntament de Palafrugell ha convidat tamb茅 a una delegaci贸 suecana a visitar la ciutat empordanesa en pr貌ximes dates.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.