Almussafes organitza un taller de còmic a càrrec de l’il·lustrador Toni Cabo

Almussafes organitza un taller de còmic a càrrec de l’il·lustrador Toni Cabo
  • La iniciativa s’emmarca dins del projecte intermunicipal ‘Zona Llibre, Zona Lliure’,  del que forma part l’Ajuntament de la localitat

Desenvolupar la creativitat del col·lectiu de xiquets i xiquetes del municipi és un dels objectius que la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes persegueix amb la posada en marxa de noves iniciatives en la Biblioteca Pública Municipal de la localitat.

A les activitats de foment de la lectura entre els més xicotets, entre les quals destaquen les sessions de contacontes que programa el consistori de manera periòdica, ara s’uneix una proposta que portarà als almussafenys i les almussafenyes d’entre 8 i 11 anys a endinsar-se en la confecció de còmics.

D’una forma totalment pràctica i sota la coordinació de l’il·lustrador valencià Toni Cabo, els assistents a aquest curs podran aprendre el pròxim dimecres 25 d’octubre de 17 a 18.30 hores en l’edifici de la biblioteca a crear els seus personatges de còmic i les històries que protagonitzen amb l’objectiu d’imprimir-les en samarretes i crear una revista de premsa perquè puga ser distribuïda entre els usuaris d’aquesta infraestructura municipal. A més, els assistents descobriran a través d’explicacions dinàmiques i atractives com va nàixer aquesta disciplina artística.

Les inscripcions per a participar en aquesta iniciativa gratuïta, que van començar el passat 1 d’octubre en la recepció de la biblioteca, romanen obertes en l’horari habitual en el qual aquest edifici presta els seus serveis a la ciutadania.

“Pensem que és una bona forma d’anar adaptant-nos als nous temps i oferir propostes atractives amb les quals la joventut se senta identificada i atreta. Pot ser una bona manera de fomentar la lectura entre el públic infantil”, assenyala la regidora de Cultura, Teresa Iborra.

Aquesta iniciativa forma part del projecte intermunicipal ‘Zona Llibre, Zona Lliure’, un programa sorgit de la inquietud d’un grup de bibliotecaris de la Ribera interessats a promoure la lectura d’escriptors valencians i que a través de diferents iniciatives busca, entre altres objectius, implicar i fer participar als joves en activitats d’animació a la lectura. Al concurs de booktrailers, dirigit a adolescents d’entre els 12 i els 18 anys, s’uneix ara aquest taller de còmic per a implicar en aquest pla als xiquets i xiquetes d’entre 8 i 11 anys.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada