L’alcalde de El Perelló retira les competències al vocal responsable d’Esports

L’alcalde de El Perelló retira les competències al vocal responsable d’Esports

L’alcalde de El Perelló, Andrés Fernández (PSPV-PSOE), ha assumit la competència municipal d’Esports, segons s’ha fet públic avui en un comunicat de l’ajuntament. Aquesta responsabilitat la duia Juan Botella (PP) per l’absència del seu company de partit Pablo Díaz, regidor que fa setmanes presentà la dimissió i encara no s’ha fet efectiva.

La missiva municipal justifica la decisió “en vista dels contratemps esdevinguts durant l’organització de l’últim esdeveniment esportiu”. Aquest fou una marxa cicloturista en la quan participaren esportistes de la talla d’Àngel Casero (vencedor de la Volta a Espanya en 2001), David Albelda (ex-capità del València CF), Adrián Palomares i David Bernabéu.

Tot pareix indicar que la persona responsable per part de l’ajuntament de l’entitat local menor va fer ús per a l’acte de les instal·lacions de l’escola pública sense haver-ho pactat prèviament amb la comunitat educativa del centre. A més a més, els organitzadors de l’esdeveniment també han manifestat el seu malestar per deficiències en l’atenció rebuda.

L’àrea d’Esports serà coordinada per l’Alcaldia amb la col·laboració de les vocals Amparo Fernández (PSPV-PSOE) i Lucía Gregori (PP). Així mateix, la delegació de Medi ambient urbà i Sanitat han sigut atribuïdes als vocals d’última incorporació Francisco Meseguer i Encarnación Pavia, tots dos independents que han abandonat Els Verds.

La resta de competències queden assignades de la següent manera, segons s’expressa a l’esmentat comunicat: Festes, Seguretat ciutadana, Benestar Social, Platges i Serveis Municipals, Amparo Fernández; Cultura, Comunicació i Participació Ciutadana, Protocol, Joventut i Igualtat: Lucía Gregori; i Promoció econòmica, Comerç, Turisme, Educació i Hisenda, Juan Botella.

RBi


  1. […] desmentir todas las manifestaciones que se realizan en el artículo de La Ribera Baixa sobre “ L´Alcalde de El Perelló retira las competencias al vocal responsable de Deportes […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada