El veterà almussafeny, Artur Perera, campió autonòmic d’Ironman en la seua categoria

El veterà almussafeny, Artur Perera, campió autonòmic d’Ironman en la seua categoria
  • Va quedar primer en Veterans 2 en el ICAN Gandia, referent en el panorama de llarga distància a nivell nacional i internacional

Amb un temps de 10 hores i 27 minuts, l’almussafeny Artur Perera Romaguera es va proclamar el passat dissabte 14 d’octubre campió autonòmic de Ironman en la categoria Veterans 2 en el ICAN Gandia.

És la tercera vegada al llarg de les seues dues dècades de trajectòria esportiva que aconsegueix completar aquest tipus de prova, durant la qual els participants recorren 3.800 metres nadant, 180 quilòmetres amb bicicleta i 42 quilòmetres corrent. Perera agraeix el suport de la seua família i del seu club, el Roquette de Benifaió.

Nou èxit per a l’esport almussafeny. Artur Perera Romaguera, veí de la localitat, es va convertir el passat dissabte 14 d’octubre en campió autonòmic en distància Ironman de la categoria Veterans 2 en el ICAN Gandia, tot un referent en el panorama de llarga distància a nivell nacional i internacional.

Perera, que al llarg dels seus vint anys de trajectòria esportiva en el triatló ha aconseguit completar tres Ironman, modalitat en la qual els participants recorren 3.800 metres nadant, 180 quilòmetres amb bicicleta i 42 quilòmetres corrent, va concloure aquesta prova organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana amb un temps de 10 hores i 27 minuts.

“Primer que res donar les gràcies a la família per la paciència que han tingut, necessitaria hores per a explicar-ho, i gràcies pels ànims des del meu club, que han vingut a animar-me. Sense ells i sense el meu fill no sé si ho haguera aconseguit”, declara l’esportista, que va representar al Club Roquette Benifaió en aquesta exigent i dura carrera que requereix d’un gran esforç per part de les persones que la disputen.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada