Ruta en bici des de Sueca a Alzira per reivindicar el camí del Xúquer Sumacàrcer-Cullera

Ruta en bici des de Sueca a Alzira per reivindicar el camí del Xúquer Sumacàrcer-Cullera

El dissabte 21 d’octubre tenim ruta en bici Sueca – Alzira per unir-nos a les reivindicacions de la Ribera en bici.

Allí, junt als companys d’Alzira demanarem que s’acabe de connectar i senyalitzar el Camí del Xúquer que aniria de Sumacàrcer a Cullera i reivindicarem el cabal ecològic per a assegurar el manteniment dels ecosistemes aquàtics i de ribera. L’eixida serà a les 8:00h a la Plaça de l’Ajuntament de Sueca.

El diumenge 22 d’octubre assistirem a l’activitat organitzada per Interpreta Natura ‘Anellament científic d’aus’ en la que col·labora SEO-Birdlife. L’activitat es realitzarà a les 9:30h a l’Ullal de Baldoví.

Eixirem a les 9:00h des de la Plaça de l’Ajuntament per a anar en bici. Podeu vindre a la plaça o acodir directament a l’ullal. Per a aquesta activitat s’ho d’inscriure, podeu enviar un correu a muntanyeta@gmail.com enviant-nos els vostres noms i cognoms i el DNI i indicar si veniu acompanyats de menors.

Aprofitem per a adjuntar la programació d’Interpreta Natura, que estan organitzant activitats molt interessants per a donar a conèixer el nostre entorn. Com sempre, cada participant es fa responsable de la seua pròpia seguretat.

Associació Muntanyeta dels Sants

Interpreta_Natura


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.