El Motoclub Cullera prepara un memorial-homenatge a Ángel Nieto

El Motoclub Cullera prepara un memorial-homenatge a Ángel Nieto
  • Els fills del pilot acudiran a l’homenatge que es celebrarà al gener | S’habilitarà un circuit de 1.400 metres en el Bulevard i hi participaran convidats especials

El Motoclub Cullera està organitzant un acte per a homenatjar al conegut campió mundial de motociclisme recentment mort, Ángel Nieto. L’acte tindrà lloc el pròxim 21 de gener en la zona del Bulevard, als voltants de la caserna de la Guàrdia Civil.

Aquest emotiu homenatge ha sigut batejat com “Premi internacional de motociclisme de Cullera. Memorial Ángel Nieto”. El circuit tindrà una extensió de 1.400 metres i hi haurà tres carreres: de 80 c. c., 250 c. c. clàssiques i de cilindrada lliure amb convidats especials.

“Estem molt il·lusionats amb aquesta iniciativa, volem donar-li a Ángel Nieto l’homenatge que es mereix”, diu el conegut Salvador Gascón, president del Motoclub Cullera i al que li unia una bona amistat amb Nieto. Gascón va confirmar a més que els fills del pilot assistiran a l’homenatge.

Nieto tenia una especial relació amb la ciutat de Cullera, ja que quan fa dècades aquesta població va ser un referent en la celebració de carreres urbanes, Nieto va participar en diverses ocasions en aquestes competicions.

Ángel Nieto (Zamora, 25 de gener de 1947- Eivissa, 3 d’agost de 2017) va morir el passat estiu després d’un patir un accident amb un quad. El pilot zamorà va ser campió del món en 13 ocasions o, com ell preferia dir, van ser 12+1. Té el millor palmarès entre els motociclistes espanyols i el segon a nivell mundial després de Giacomo Agostini.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.