L’Ajuntament d’Almussafes renova el parc situat al costat de la residència de majors

L’Ajuntament d’Almussafes renova el parc situat al costat de la residència de majors
  • Els pròxims espais sobre els quals s’actuarà dins del Pla de Rehabilitació de Parcs Municipals són el Sagrari i el de la Constitució

L’Ajuntament d’Almussafes, a través de les seues Regidories d’Urbanisme i Medi Ambient, continua endavnat amb el seu ambiciós Pla de Rehabilitació dels Parcs Municipals. Amb major o menor intervenció en funció de les necessitats concretes de cadascun dels espais sobre els quals actuar, a poc a poc les zones verdes de la localitat van adaptant-se als usos de la ciutadania, augmentant al seu torn els metres quadrats dedicats a vegetació i intentant millorar l’estètica dels mateixos amb la col·locació de noves espècies arbòries.

“Un poble amb abundants zones verdes i amb espais en els quals poder compartir moments amb altres persones és sens dubte un poble amb una major qualitat de vida on els seus veïns i veïnes ixen al carrer per a gaudir d’un entorn agradable, segur i net”, assegura el regidor d’Urbanisme, Andrés López. “Aquestes zones són per a nosaltres prioritàries i un darrere d’un altre intentarem millorar tots els parcs, sempre atenent les peticions i suggeriments dels ciutadans”, remarca.

El parc situat al costat de la residència i centre de dia “La Vila” ha sigut l’últim sobre el qual ha actuat el consistori. En les últimes setmanes, la brigada municipal i els treballadors del Pla d’Ocupació Local s’han dedicat a millorar l’aspecte del recinte a través de diferents accions.

En primer lloc, es va alçar tota la terra per a substituir-la per una de tipus vegetal, sobre la qual posteriorment s’ha plantat gespa. Paral·lelament, s’ha millorat el sistema de reg interior per sota del nivell del sòl mitjançant una obra realitzada per a la correcta canalització de l’aigua.

La intervenció també ha inclòs la poda dels arbres ja existents, així com la renovació del mobiliari urbà. D’aquesta forma, el parc compta ara amb nous bancs i papereres i amb un senyal que indica la prohibició de deixar gossos solts i l’obligació d’arreplegar els excrements de les mascotes per a mantenir la zona en bones condicions higièniques.

Finalment, s’ha netejat amb aigua a pressió el sòl per a eliminar la brutícia ocasionada amb motiu d’aquesta intervenció, en la qual el consistori ha invertit una quantitat inferior als 1.000 euros amb càrrec als pressupostos municipals.

Els pròxims parcs sobre els quals s’actuarà són el del Sagrari i el de la Constitució, on està previst emprendre sengles reformes integrals d’uns espais que cada dia utilitzen desenes de veïns i veïnes, “aconseguint uns parcs a l’altura del que els almussafenys i les almussafenyes es mereixen”, assegura l’edil.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.