Dolçaines, gralles, gegants, balls i correfoc a Sueca en la Jornada de Cultura Popular

Dolçaines, gralles, gegants, balls i correfoc a Sueca en la Jornada de Cultura Popular

Dissabte, 21 d’octubre, tindrà lloc a Sueca la primera Jornada de Cultura Popular. Participaran tres colles de dolçainers (Amuntegats, Estrella Roja i Tabalaina) i tres grups de danses (Benifaió en dansa, Realenc, i Escola de Danses de la Ribera).

També intervindran la Muixeranga de Sueca i els Gegants Raimon de Rocafull i Maria de Tortosa (Senyors del castell de Corbera) durant la desfilada de tots  ells, que tindrà lloc a les 19.30 al carrer de Sequial fins la plaça de l’ajuntament.

A més a més, també actuaran els grallers de Palafrugell. I tancarà la jornada el correfoc dels dimonis Abraxits. La recepció a Ca la Vila serà a les 11 del matí. Per a mitja hora més tard hi ha prevista una cercavila. Ia les 18:30 es concentraran a la plaça de l’Ajuntament.

La Desfilada de Cultura Popular començarà a les 19:30 des del passeig del’Estació. La mostra de la Muixeranga, balls i música començarà a les 20:15 i es durà a terme en la plaça de l’Ajuntament, punt des d’on arrancarà el correfoc que tanca la jornada a partir de les 23:15 hores.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.