El Restaurant Llopis de Sueca guanya el tercer permi dels postres de Kaki de la Ribera

El Restaurant Llopis de Sueca guanya el tercer permi dels postres de Kaki de la Ribera

El Restaurant Llopis de Sueca va obtindre ahir el tercer premi dels postres de Kaki de la Ribera emmarcat dins el Concurs de Putxero Valencià que es va disputar ahir a l’Alcúdia. Aquest apartat del certamen va ser guanyat pel Restaurant El Racó, de Meliana, mentre L’Albereda, de València, va obtindre el segon lloc.

El guardó del plat fort d’aquest destacat esdeveniment gastronòmic va ser per a La Visteta, de Barx; el segon lloc fou per a Chef Amadeo, de la platja de Gandia; i el tercer premi anà a parar Gambrinus, de Siete Aguas.

El concurs es va dur a terme a les pèrgoles del jardí, com cada any. Des de primera hora del matí es podien veure els restauradors i restauradores traginant amb els seus estris. A les 10.30 es va fer el sorteig de les lletres per a adjudicar a cada restaurant i el torn de presentació, ja que, en tractar-se el primer plat d’un arròs caldós fet amb el brou del putxero, es fan tres torns per tal que no s’en passe.

A les 11 del matí es va constituir el jurat, format enguany per restauradors com ara Emiliano García, propietari de la històrica bodega Casa Montaña, que va exercir de president; Fausto Clemente, propietari dels salons que acullen el concurs, Pere Gómez, propietari del restaurant l’Oncle Pere de l’Alcúdia, Pilar Lozano, propietària del restaurant La Riuà, Rafael Gálvez,  propietari del restaurant La Matandeta. També estaven jutjant els guanyadors de l’any passat, Paco Rodríguez i Rafeel Climent, del restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia i el regidor Rubén Grau de l’Ajuntament de l’Alcúdia.

Tot seguit a la presentació dels torns del putxero, i en el mateix ordre, es presentaren els tres torns de postres de kaki. Aproximadament a les 14 h , el jurat ha acabar amb el seu comés i van lliurar les puntuacions al secretari, que va introduïr les dades a l’ordinador i confeccionà l’acta.

Només ell i el president del jurat sabien els guanyadors amb antelació al lliurament de premis, que es van fer en acabar el dinar. A la taula presidencial es trobava, a més de l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, la diputada de Turisme, Pilar Moncho, i el president de la DO kaki de la Ribera, Cirilo Arnandis, Tots tres han lliurat els guardons als restaurants guanyadors, acompanyats pel president de l’Associació Fira Gastronòmica, Lluís Ribera.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.