Actuació d’Emilio Zamora en matinal motera a Cullera amb la presència de pilots destacats

Actuació d’Emilio Zamora en matinal motera a Cullera amb la presència de pilots destacats
  • Una exposició de fotos antigues mostrarà diferents carreres que es van celebrar a Cullera i en les quals va participar Ángel Nieto

L’esdeveniment se celebrarà el diumenge 29 d’octubre. Actuarà el “stunt rider” Emilio Zamora i hi haurà exposicions, un mercat ambulant i un barber que arreglarà les barbes i bigots dels moters.

Cullera sempre ha sigut una ciutat fortament unida al món de les dos rodes i bona prova d’açò és la II Matinal Motera Ciutat de Cullera que se celebrarà el diumenge 29 d’octubre i en la qual està previst la presència de coneguts pilots.

L’esdeveniment començarà a les 9.30 hores del matí en el Carrer València, en el barri del Raval. El “stunt rider” Emilio Zamora oferirà una actuació en la qual realitzarà diferents acrobàcies amb la seua moto. També està prevista la presència d’altres figures destacades com el pilot de superbikes, Xavi Forés i el pilot del FIM CEV Repsol, el cullerenc Vicent Pérez. Tots dos signaran autògrafs i repartiran posters seus signats, a més de fer-se fotos amb els seus fans.

Exposició sobre Ángel Nieto
Aquesta matinal motera també li rendirà el seu particular homenatge al conegut pilot campió del món, Ángel Nieto, mort aquest passat estiu. Així s’ha preparat una exposició de fotos antigues que mostraran diferents carreres que es van celebrar fa anys a Cullera i en les quals va participar Nieto.

Com a curiositat, també hi haurà un “barbershop”, és a dir, un perruquer que farà arranjaments de barbes i bigots als moters. A més, se celebrarà una exposició de motos clàssiques i motos custom, un mercat ambulant de roba i accessoris moters i un esmorzar. Després, els assistents a la matinal realitzaran un recorregut amb les seues motos per tota Cullera. L’esdeveniment finalitzarà amb una rifa d’articles del món del motor.

Aquesta matinal està organitzada per la Falla Raval i el Motoclub Cullera. Des de la comissió fallera van animar a tots els amants de les dos rodes que s’acosten a aquesta matinal perquè, entre altres coses, “la ruta que realitzarem per Cullera és molt bonica, passarem per la carretera del Far, que té unes vistes a la mar espectaculars”, van assenyalar des de la comissió fallera.

També el president del Motoclub Cullera, el conegut hostaler Salvador Gascón, va assenyalar que “aquest tipus d’esdeveniments li agraden molt a la gent perquè Cullera és una ciutat molt unida al món de les motos i, a més, li donen molta vida a la ciutat”. Ja l’any passat, quan es va celebrar la primera edició, van acudir centenars de persones.

O.R.

Fotografia de www.emiliozamora.com

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada