El PP afirma que Compromís i PSPV paralitzen l’ampliació del CEIP Carrasquer de Sueca

El PP afirma que Compromís i PSPV paralitzen l’ampliació del CEIP Carrasquer de Sueca
  • Critiquen el cas de la capital de la Ribera Baixa entre 130 escoles, la manca d’ajudes al transport i l’execució d’infraestructures, entre altres actuacions

La gestora del Partit Popular de la província de València ha denunciat avui que el Consell del Botànic ha paralitzat en la província de València un total 130 actuacions en matèria d’Educació, Sanitat, Carreteres així com obres estratègiques com a depuradores, la construcció d’habitatges o transport públic com la Línia T2, segons ha explicat María José Catalá.

Així, Catalá ha assenyalat que el rebuig del PSPV i Compromís afecta a més de 130 propostes del PP relacionades amb el desenvolupament de la província, i sobre aquest tema ha recordat que han dit ‘no’ a la construcció, millora o ampliació de 80 col·legis com en nou CEIP de Yátova, el nou IES de Manises, l’ampliació del CEIP ‘La Font’ (Paterna), les reformes en l’IES Josep María Parra d’Alzira, les del centre integral de FP La Costera de Xàtiva o en el CEIP Verge dels Desamparats d’Oliva així com l’ampliació del CEIP Carrasquer de Sueca.

D’aquesta manera, Catalá ha denunciat que tant PSPV i Compromís han rebutjat més de 20 actuacions sanitàries com que el nou Mapa Sanitari incloga noves infraestructures tals com l’Hospital de Llíria o la reconversió de l’Hospital de crònics de mitjana i llarga estada, l’actual hospital d’aguts ‘Hospital Francesc Borja’ de Gandia. A més, han rebutjat “garantir, davant l’anunci de la finalització del contracte de concessió amb l’Hospital d’Alzira, el mateix nombre de llocs de treball, així com les mateixes condicions laborals de tots els professionals que treballen en el departament”.

Bloqueig a la connexió amb Ademús
En aquesta línia, ha denunciat que han bloquejat una desena d’obres relacionades amb la vertebració i connexió dels municipis d’interior amb la ciutat de València com l’execució de la línia T2 de Metrovalencia, o l’engegada del sistema de transport públic per a la connexió del Racó d’Ademús amb la ciutat de València o l’extensió de les obres de la línia 5 de metre fins a Vilamarxant.

El tripartit “ha tombat” l’engegada de les obres de conservació, manteniment i eliminació dels punts amb greus problemes de capacitat en la vies com la CV50 Llíria-l’Alcúdia, CV60 Terrateig-L’Olleria o la millora de la seguretat vial de la CV25 Manises-Gàtova.

Rebuig a la depuradora de Tavernes
Catalá ha denunciat que, “per tercera vegada s’ha bloquejat l’execució d’una infraestructura estratègica per a la localitat de Tavernes com és la depuradora, vital per al desenvolupament del municipi”.

A més, ha lamentat que “s’hagen oposat” a la creació de diverses línies d’autobús que unisquen Xàtiva-Atzeneta d’Albaida pels pobles del riu Bellús, Guadassèquies, Benissuera, Sempere, Alfarrasi, Montaverner, Palomar, Albaida i Atzeneta d’Albaida i a la creació d’una línia d’ajudes i suport al sector tèxtil de la Vall d’Albaida.

Així mateix, Catalá ha denunciat que els socis del Botànic s’oposen al desbloquege de la variant de Pedralba de la V-175 perquè “cesse el perill en la seua travessia pel municipi o la finalització de les obres de la línia 5 de *Metrovalencia i l’execució de la línia 8”. (metro lleuger l’Horta Sud).

Partit Popular de la província de València

Fotografia del 14 d’octubre de 2011

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.