El cadet femení blanc del CB Almussafes, finalista de la Lliga Valenciana

El cadet femení blanc del CB Almussafes, finalista de la Lliga Valenciana
  • Les joves, que van obtenir el títol en 2016, es queden a tan sol un pas d’aconseguir l’or, que va anar a parar al CB L’Horta Godella per 64-55

L’equip cadet femení blanc del Club de Bàsquet d’Almussafes va estar a punt de revalidar el passat dissabte 7 d’octubre el primer lloc en la Lliga Valenciana d’aquesta disciplina esportiva de la seua categoria en l’edició de València-Castelló. Les joves, que s’enfrontaven a les jugadores del CB L’Horta Godella, van concloure el partit amb un 64-55 en favor de l’equip contrari.

Tal com explica la crònica publicada per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV), les d’Almussafes “no es van rendir, ho van intentar fins al final i animades pel seu públic van lluitar cada pilota, protagonitzant una gran remuntada que va igualar el partit mancant dos períodes per al final”. En l’últim tram de la trobada, les xiques de Godella “van reaccionar a temps i van tornar a posar-se per davant amb un lleuger avantatge que en aquesta ocasió sí va ser decisiu”, expliquen.

Com ja va ocórrer en 2016, les finals de les categories Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí, es van disputar en les pistes del Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes, la qual cosa va convertir de nou la localitat en l’epicentre del bàsquet valencià.

Des de les 10:30 i fins a passades les 20 hores, les graderies del recinte almussafeny van romandre repletes d’un públic entregat als seus respectius equips. Al final dels partits, el president del CB Almussafes, Bernardo Marí, va participar al costat dels directius de la federació en el lliurament de premis d’aquest primer títol oficial de la temporada.

En categoria Benjamí i en Aleví Masculí van resultar guanyadors els equips del CBM Benifaió Roquette, en Aleví Femení el UPB Gandia, en Infantil Masculí i Femení el CB L’Horta Godella i en Cadet Masculí el TAU Castelló.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.