Un concert-tribut a U2 tancarà diumenge a Riola les fires d’Igualtat, local i Mercat Medieval

Un concert-tribut a U2 tancarà diumenge a Riola les fires d’Igualtat, local i Mercat Medieval

L’actuació-tribut al grup irlandés U2, dues jornades lúdic-educatives per la Igualtat, dos dies de Mercat Medieval i Fira promocional i l’actuació del grup d’Algemesí Nius de Nit conformen la completa programació oberta a la comarca que ha preparat l’Ajuntament de Riola, que presideix Judith Capellino, per al pròxim cap de setmana, en les vespres del 9 d’Octubre. Totes les activitats són gratuïtes.

El Poblat per la Igualtat consisteix en una instal·lació d’un conjunt de paradetes en què, a més d’adquirir productes de tota mena, les famílies podran gaudir d’un seguit d’activitats coeducadores destinades a difondre la igualtat de gènere i el compromís contra les violències masclistes entre la ciutadania, especialment entre els xiquets i xiquetes.

Entre els entreteniments, hi haurà gimcanes, conta-contes, funcions de teatre i jocs cooperatius que permetran treballar amb els més menuts els rols i estereotips de gènere, per tal que aprenguen a relacionar-se de manera igualitària i sense violència. Es durà a terme dissabte i diumenge en horaris de 18 a 21 i d’11 a 21 respectivament.

Per a les 23 hores del dissabte, i a la plaça de la Constitució està prevista l’actuació de Nius de Nit, grup de música en valencià amb un estil que va des de la rumba i l’ska al reggae, amb un directe molt enèrgic i ballador, amb cançons molt mogudes i amb el missatge principal a transmetre on tot gira al voltant de l’alegria i el positivisme.

També dissabte i diumenge hi haurà la tercera edició del Mercat Medieval i Fira promocional en horaris de 18 a 22 i 12 a 19 hores respectivament. En la fira participen comerços i hostaleria local que oferiran els seus productes.

Al mercat hi haurà tot tipus d’entreteniments i jocs participatius per als més menuts: contacontes, cercavila amb música medieval, taller de fang, pinta cares i jocs tradicionals entre d’altres.

I per a les 23 hores dl diumenge, i a la plaça de la Constitució, hi haurà el concert-tribut a U2 de la mà d’Spylane, grup que naix a València a la fi de 2006 quan la casualitat i la destinació fan que dos grups que únicament cerquen compartir local d’assaig improvisen alguns temes de la mítica banda irlandesa el mateix dia de conéixer-se. A partir d’ací, fusionant-se en un projecte comú, comencen a treballar els temes de les diferents èpoques d’U2 per a completar un repertori extens i divers.

Deu anys d’intensos i potents directes avalen aquest grup valencià on ritme, melodia i harmonia es combinen d’una forma magistral per a interpretar, des del respecte i la humilitat, a una de les millors bandes de rock de tots els temps.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada