L’Ajuntament de Cullera regala llibres en valencià d’autors locals

L’Ajuntament de Cullera regala llibres en valencià d’autors locals
  • La campanya ‘Un somriure, un llibre en valencià’, fomenta la lectura en la llengua pròpia entre els usuaris de la biblioteca municipal

Llegir en valencià i obres d’autors locals. La campanya ‘Un somriure, un llibre en valencià’ es desenvolupa des de hui fins al dia 6 d’octubre en la Biblioteca Municipal de Cullera. Per cada préstec que facen els usuaris rebran com a regal un llibre.

La iniciativa la duu a terme la regidoria de Cultura, que dirigix Sílvia Roca, i forma part de la programació que la localitat ha posat en funcionament amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre, festa nacional dels valencians i que enguany es commemora en el municipi sota l’eslògan ‘La nostra gent fa història’.

Més de 2.000 usuaris de la biblioteca d’adults es podran beneficiar d’esta iniciativa amb la qual el consistori espera repartir centenars d’exemplars escrits, per exemple, per autors de reconegut prestigi en la literatura valenciana com Manel Joan i Arinyó.

«És una forma que els llibres en valencià d’autors cullerencs estiguen també en les prestatgeries dels nostres ciutadans i que estos coneguen les seues obres», assenyala Roca.

Este és el segon any consecutiu que s’impulsa la campanya de promoció lectora en la llengua valenciana, que ja l’any passat va obtindre un gran èxit entre els usuaris del servici  de biblioteca.

A més, per als més xicotets s’han programat dos tallers infantils. El dimarts 3 d’octubre tindran l’oportunitat de gaudir amb ‘El drac de Jaume I’. Ja el dijous dia 5 hi haurà un contacontes tradicional amb les històries ‘La llegenda de la Reina Mora’ i ‘Mig pollastre’. Estes activitats es dugueren a terme en la Biblioteca Infantil, que compta amb 1.400 usuaris.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada