El Consorci de la Ribera presenta un programa de visites guiades gratuïtes a paratges naturals

El Consorci de la Ribera presenta un programa de visites guiades gratuïtes a paratges naturals

rutes-ribera-2017-calendariAquest any 2017 és l’any Internacional del turisme sostenible i amb el nou programa “Paratges” es presenta l’oportunitat perfecta per conéixer la Ribera.

Aquesta tardor podràs realitzar visites a tot tipus de paratges naturals i rutes ambientals, totes amb una dificultat baixa o mitjana perquè qualsevol tipus de persona siga capaç de realitzar-les.

El programa consta de 14 dies de rutes (al matí) repartits en 7 caps de setmana des del 14 d’octubre al 3 de desembre. L’hora d’inici de la ruta serà a les 10:00?h de matí des de la porta de l’ajuntament corresponent i finalitzarà a la 13:30.

Els paratges a visitar es troben dins dels municipis de: El Perelló, Corbera, Catadau, Alfarb, Sollana, Sumacàrcer, Algemesí, Manuel, Llombai, Llaurí, L’Alcúdia, Favara, Alzira i Riola.

Aquestes visites guiades són totalment gratuïtes i Es recomana portar: calçat adequat per caminar, gorra, repel·lent de mosquits, aigua i alguna cosa per menjar.

En aquestes visites podràs viure l’experiència d’entrar a una cova, conéixer llegendes de les muntanyes, passejar amb barca, aprendre tècniques de pesca, visitar forns de calç, descobrir primitives restes arqueològiques, antics aljubs i aprendre els orígens dels ecosistemes de llacs naturals de la Ribera.

Aquesta iniciativa està organitzada pel Consorci de la Ribera, format per les Mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa i patrocinat per l’Agència Valenciana de Turisme, València Turisme i la Diputació de València. Amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alfarb, Algemesí, Alzira, Catadau, Corbera, Favara, L’Alcúdia, Llaurí, Llombai, Manuel, Riola, Sollana, Sumacàrcer i El Perelló.

Consorci de la Ribera


 

  1. […] NOTÍCIA RELACIONADA: 3 octubre, 2017. El Consorci de la Ribera presenta un programa de visites guiades gratuïtes a paratges naturals […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.