Es busquen figurants a Sueca per al rodatge d’una pel·lícula valenciana

Es busquen figurants a Sueca per al rodatge d’una pel·lícula valenciana

Si vols eixir de figurant en una pel·lícula rodada a Sueca, aquesta és la teua oportunitat. La pel·lícula “El Desentierro” l’òpera prima del valencià Natxo Ruipérez es rodarà en Sueca, València i voltants durant els mesos d’octubre i novembre.

Sueca es convertirà en plató de cinema d’ací a unes setmanes, l’equip de la pel·lícula “El Desentierro” ha escollit diferents localitzacions suecanes per al rodatge d’aquest thriller d’investigació que s’explica en dues èpoques, l’actual i la dels anys dels 90, concretament 1996, declivi de la ruta del bakalao. El rodatge va començar la segona setmana de setembre, aprofitant els dies previs a la sega de l’arròs, amb la marjal daurada de Sueca com a escenari. És la primera pel·lícula que es rodarà íntegrament a València amb un equip tècnic gairebé al 100% valencià.

Es busquen figurants, també conegut com a “extra”, d’entre 18 a 70 anys amb ganes de participar en el rodatge. No es necessita experiència prèvia, només entusiasme i disponibilitat el dia de la gravació. Els i les interessades poden apuntar-se el divendres 6 d’octubre de 16?h a 22?h en el Casal Jove de Sueca.

El repartiment, a més de comptar amb Leonardo Sbaraglia i Jan Cornet, està integrat per Michel Noher, Fernando Guillén Cuervo, Luis Bermejo, Juan Gea, Raúl Prieto i Ana Torrent. A més d’actors de nacionalitat bosnià, albanesa i argentina.

“El Desentierro” és una producció de El Desentierro AIE i compta amb la coproducció de la catalana Abordar i l’argentina Aleph Media, la participació de TVE i les ajudes del ICAA i CulturArts. Filmax distribuirà el film en Espanya i vendes internacionals.

R.

el-desentierro-casting


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.