El PSPV de Sueca recorda a la regidora Jiménez que les crítiques també entren en el sou

El PSPV de Sueca recorda a la regidora Jiménez que les crítiques també entren en el sou

Donat l’obsesiu costum d’Isabel Jiménez (Compromís), regidora de Comunicació de l’Ajuntament de Sueca, de repartir responsabilitats entre els qui no les tenim cada vegada que les seues accions fan aigua, i ara, en el cas concret del tancament de Sueca TV (confiem que temporal i que siga el més breu possible), el Grup Municipal Socialista es veu en l’obligació de realitzar les següents puntualitzacions i estimacions:

L’edil qualifica de “irresponsables” les nostres crítiques a la seua gestió encaminada a que les emissions de la televisió municipal Sueca TV no es veren en l’obligació d’haver de “xapar”. És la senyora Jiménez qui pren les decisions i la ruta a seguir, quan comença i on vol arribar; i no el PSPV-PSOE de Sueca que estem en l’oposició i la nostra tasca és altra. Per tant sàpia la senyora Jiménez que les crítiques van en el seu sou.

És cert que se’ns ha convocat a dues reunions (i una Comissió informativa) per a abordar el problema plantejat. Però tard i malament. Tard per què la re adjudicació de canals per part de la Generalitat Valenciana (moment en el qual va perdre definitivament la llicència l’empresa que distribuïa el senyal de Sueca TV) es va produir al novembre de 2015; i la definitiva per a la comarca de la Ribera a l’agost de 2016. On estava en aquelles dates, i davant aqueixos moviments administratius, la “responsable” de Comunicació de l’Ajuntament de Sueca? I malament per la primera raó, per la reacció tardana (a la primera reunió se’ns va citar al desembre de 2016) i en aquestes trobades tan sols se’ns va transmetre informació a l’oposició, dels passos a seguir.

Ara resulta més que evident que el tancament temporal que van haver d’haver evitat s’ha produït. En aquest punt cal recordar que l’alcaldessa, Raquel Tamarit (Compromís), menysprea l´oposició, al no convocar periòdicament la Comissió de seguiment de Sueca TV prevista en el punt 19 de el “Plec de clàusules administratives particulars que ha de regir la contractació del servei de direcció tècnica, redacció, edició i programació de la televisió municipal”. Açò és “responsabilitat” del govern local i no “irresponsabilitat” de l’oposició.

Finalment, tranquil·litzar a la regidora Jiménez per la seua preocupació en el sentit que els socialistes suecans ens estem marcant gols en la nostra pròpia porteria. Res més lluny de la realitat. El gol (per l’esquadra) pretén marcar-ho l’edil de Comunicació quan ara posa el ventilador en marxa repartint responsabilitats als qui no les tenen. Així com voler indicar a tota l’oposició el que deuen escriure o no en les xarxes socials, com ha demostrat prou vegades, recriminant-ho fins i tot en directe en algun plenari.

En el seu dia, se li va preguntar des de l’oposició pels terminis per a evitar l’apagada televisiva. La seua rèplica va ser acusar-los d’alarmistes o tremendistes. Ara, la regidora reconeix en les seues crítiques cap al PSPV-PSOE de Sueca que el procés de l’obtenció de la llicència es perllongarà un temps, i que l´apagada, ha segut un fet.  Açò avala la nostra opinió que estem davant un altre cas de mala gestió, per falta de previsió del pacte Compromís i GISPM i que en aquest cas ha deixat sense televisió local (esperem i desitgem que per poc de temps) a suecanes i suecans.

Grup Socialista Municipal de l’Ajuntament de Sueca


 

  1. […] 29 setembre, 2017. El PSPV de Sueca recorda a la regidora Jiménez que les crítiques també entren en el sou […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada