El PP atribuiex el problema de la palla a pugnes internes en la consellereia

El PP atribuiex el problema de la palla a pugnes internes en la consellereia
  • “És el moment de deixar d’amenaçar i aportar solucions a un sector tan representatiu de la nostra comunitat com és el arrosser”, afirma Calpe

El portaveu d’Agricultura del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, José Ramón Calpe, ha assenyalat que “la tensió creada pel Consell amb la crema de la palla de l’arròs no és per una qüestió mediambiental, sinó un problema de la incompetència d’una Conselleria llastrada per les seues pugnes internes, que la paralitzen i que, campanya després de campanya, és incapaç de donar una eixida a aquest problema”.

El Grup Popular ha presentat en Les Corts una pregunta oral en el ple a la Consellera Cebrián perquè explique la seua gestió en aquest problema. Calpe ha assenyalat que “l’acord és un pegat assolit per la bona voluntat i diàleg dels agricultors” i ha exigit a Cebrián “atallar d’una vegada les lluites internes en la seua Conselleria, resoldre les escandaloses discrepàncies entre els seus Secretaris Autonòmics, Julià Álvaro i Francisco Rodríguez Mulero, i donar seguretat per al futur i una resposta satisfactòria i viable per al sector en el tractament de la palla de l’arròs”.

“Una vegada més, els agricultors, en aquest cas els arrossers, són víctimes del dogmatisme mediambiental que impera en la Conselleria i de les pugnes entre els dos partits que en ella conviuen, suportant la incompetència i nul·la gestió dels responsables polítics”, ha indicat.

José Ramón Calpe ha explicat que “estem davant la tercera campanya en què, amb el nefast Botànic, s’ha arribat al moment de la sega de l’arròs amb la mateixa incertesa de sempre, sota l’amenaça de sancions en cas de crema de la palla i sense donar cap solució viable al sector. És el moment de deixar d’amenaçar i aportar solucions a un sector tan representatiu de la nostra Comunitat com és el arrosser”.

Calpe ha indicat que “la reunió mantinguda ahir amb el sector hauria de ser el punt de partida per a aconseguir un acord viable i satisfactori, però no es pot consentir que les lluites entre socialistes i tots els ingredients de Compromís, que estan corroint a la Conselleria, sotmeta als arrossers a la tensió i estrès que vénen patint cada any”.

Grup Parlamentari Popular
Corts Valencianes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.