Almussafes rehabilita un nou aparcament per a camions en el polígon industrial

Almussafes rehabilita un nou aparcament per a camions en el polígon industrial
  • Situat al costat del gran aparcament per a cotxes, té capacitat per a 29 vehicles de gran tonatge

nou_parquing_camions_almussafes_set-2017-2Les intervencions impulsades per l’Ajuntament d’Almussafes per a la millora i manteniment de les àrees industrials situades en el seu terme municipal no es detenen.

Després de la inauguració el passat mes de juliol de l’aparcament tancat per a camions els propietaris dels quals són de la localitat, les contínues reunions mantingudes amb altres administracions per a la modernització de les infraestructures i l’inici dels tràmits per a l’actualització del PGOU que proposa una ampliació del polígon, aquesta mateixa setmana el consistori ha obert al públic una altra zona d’estacionament obert per a vehicles de grans dimensions.

“A poc a poc i en la mesura de les nostres possibilitats anem avançant en el nostre propòsit d’aconseguir uns polígons industrials avançats, moderns i que estiguen a l’altura de les expectatives del teixit empresarial valencià”, va destacar ahir l’alcalde d’Almussafes, Toni González, en la visita que va realitzar a l’aparcament al costat de l’inspector de la Policia Local, Ernesto Serrano. Tots dos van recórrer la superfície sobre la qual s’ha actuat per a supervisar que l’espai ja estava a punt per a la seua obertura al públic, que s’ha produït aquest mateix matí.

Es tracta d’un espai ja existent, situat entre el citat aparcament per a grans vehicles i un altre destinat a cotxes i motocicletes, que en les últimes setmanes ha sigut objecte d’una profunda rehabilitació per a adequar-lo a les necessitats dels usuaris.

Així, els operaris municipals han aplanat el terreny de l’àrea, que en el passat havia patit inundacions a causa de la pluja, han dipositat graveta de manera uniforme per tota la superfície i han delimitat en el sòl amb línies les places existents, un total de 29. D’aquesta forma, el consistori pretén donar una major seguretat als usuaris a l’hora d’estacionar els vehicles, a més de millorar les condicions del recinte.

L’actuació, finançada pel propi Ajuntament, i realitzada a petició de l’Associació de Parcs i Polígons Industrials d’Almussafes (APPI), s’ha dut a terme després del condicionament dels altres dos aparcaments adjacents i seguint l’ordre de prioritats establit de manera consensuada entre l’equip de govern municipal i els empresaris, representats per l’entitat que els aglutina. A partir de hui, dijous 28 de setembre, les empreses i professionals ja poden fer ús del recinte, al que pot accedir-se les 24 hores del dia de manera lliure i gratuïta.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.