L’alcalde de Cullera torna a sotmetre la seua gestió a l’assemblea ciutadana

L’alcalde de Cullera torna a sotmetre la seua gestió a l’assemblea ciutadana
  • Jordi Mayor explicarà el proper 4 d’octubre l’últim any al capdavant del consistori i els veïns podran plantejar propostes i suggeriments

El Mercat Municipal de Cullera acollirà el dimecres 4 d’octubre la segona edició de l’Assemblea Ciutadana, el fòrum de debat en el qual des del començament d’esta legislatura els veïns de la localitat analitzen, fiscalitzen i aporten la seua visió sobre la gestió del seu govern.

En la cita, que tindrà lloc a les 20 hores en la Sala Multiusos, compareixerà l’alcalde, Jordi Mayor, acompanyat pels regidors, per a explicar l’evolució de la gestió durant l’últim any de govern.

En l’assemblea es tractaran els punts més importants que preocupen la ciutadania. La intenció no és solament informar, sinó també establir un espai de diàleg entre els polítics i la ciutadania, facilitant així l’intercanvi d’idees.

L’objectiu final és millorar els mecanismes de participació ciutadana i aconseguir una democràcia més real, han apuntat fonts municipals.

La convocatòria està pensada perquè tots els veïns que ho desitgen puguen participar de manera lliure i activa en la política local, sense inscripció prèvia. Així, després de l’exposició de l’informe de gestió de l’alcalde, s’obrirà un torn de paraula per al poble en el qual es podran fer propostes, plasmar inquietuds i plantejar dubtes, entre altres coses.

Obligació
La regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per Laura Simó, ha lligat la celebració de l’assemblea en incloure-la dins de l’ordenança municipal que regula esta àrea. Açò implica que l’alcalde es compromet a fer este tipus de reunió almenys una vegada a l’any, rendint comptes de la seua labor en el consistori. L’ordenança va rebre el suport unànime de tots els grups municipals.

Paral·lelament, en cada sessió plenària existix la possibilitat que cada veí puga intervenir al final de la mateixa sobre qualssevol dels assumptes tractats en l’ordre del dia.

El govern municipal de Cullera ha establit en els dos últims anys nous mecanismes de participació del veïnat en la política local perquè el nombre més gran de veus siga escoltat a l’hora d’executar les polítiques de l’ajuntament.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.