La Guàrdia Civil intervé 410 plantes de marihuana en un habitatge de Riola

marihuana-riola-set-2017La Guàrdia Civil de Canals venia investigant des de feia a uns mesos, la possibilitat que el resident d’un domicili de la Riola estiguera cometent activitats il·lícites relacionades amb el tràfic de drogues.

Per açò, es va iniciar l’operació “Rivi” per part d’agents de Sueca, a fi de poder identificar, localitzar i detenir als suposats autors.

Fruit de les gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu, es va poder comprovar l’autoria d’aquests fets il·lícits i descobrir el delicte.

La fase d’explotació d’aquest operatiu culmina el passat 20 de setembre quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de dos homes amb edats compreses entre els 22 i 41 anys i de nacionalitat espanyola per la seua implicació.

En el registre del domicili practicat pels agents en Riola es van confiscar de 410 plantes de marihuana i totes elles florides, amb una altura aproximada d’entre 30 i 40 cm. Aquestes plantes estaven distribuïdes per diferents habitacions.

Les actuacions per aquests fets han finalitzat i les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció número 1 de Sueca.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.