La Policia de Cullera redueïx a una dona que amenaçava a familiars i agents amb un ganivet

La Policia de Cullera redueïx a una dona que amenaçava a familiars i agents amb un ganivet
  • El cos policial es trobà en l’obligació d’utilitzar una pistola Taser per a defensar-se d’una possible agressió

Este divendres la Policia Local de Cullera es va vore obligada a reduir amb una pistola Taser a una veïna que va intentar agredir amb un ganivet de 20 centímetres a la seua família, als agents i al metge que tractava d’atendre-la.

Pel que sembla, la dona, que també amenaçava de llevar-se la vida i que es va autolesionar durant el transcurs d’este succés, es troba des de fa temps en tractament psiquiàtric, segons han indicat fonts policials.

Els fets van començar prop de les 22 hores, moment en què els Cossos de seguretat reberen un avís del 112 informant de la situació que s’estava produint en el mateix domicili de la dona, on ràpidament es van personar els agents.

Tot sembla indicar que la causant patix depressió i podria haver ingerit alcohol. El detonant de les amenaces va ser una discussió amb el seu pare. De fet, quan van arribar els policies, la dona es trobava tancada en la seua habitació i havia amenaçat de posar fi a la vida del seu progenitor. A més, havia advertit que anava a autolesionar-se si algú se li acostava.

Diàleg frustrat
Durant diversos minuts, els policies van realitzar intents frustrats d’entaular diàleg amb la dona, qui solament eixia de manera intermitent de l’habitació per a amenaçar als agents o amb suïcidar-se. Moments després, va acudir al lloc un facultatiu que va intentar calmar-la sense èxit.

Després d’aproximadament mitja hora sense obtindre resultats per mitjà de la comunicació, i aprofitant una de les vegades en què la dona va eixir de la cambra, els agents la van immobilitzar amb dos dispositius elèctrics Taser d’autodefensa, just després que la dona intentara abalançar-se ganivet en mà contra un d’ells.

La dona, que havia arribat a autolesionar-se propinant-se diversos talls en el braç, es trobava en bon estat malgrat les ferides que es va causar i els trets dels dispositius Taser. Finalment, va ser traslladada fins a l’Hospital Universitari de la Ribera per a la seua valoració i tractament.

Les mateixes fonts policials indiquen que ja s’havia actuat en ocasions anteriors per altres intents de suïcidi de la dona.

No és la primera vegada que la Policia Local de Cullera es veu obligada a utilitzar este mitjà de defensa personal, ja que prèviament s’han registrat al voltant de cinc casos en els quals els agents han hagut de recórrer a la Taser per a repel·lir agressions i salvaguardar la seua integritat física i la d’altres persones.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.