Carlos Tatay porta al podi del circuit de Jerez a l’equip suecà HMA Racing

Carlos Tatay porta al podi del circuit de Jerez a l’equip suecà HMA Racing

Aquest cap de setmana es va disputar en el traçat mundialista de Jerez la sisena cita del FIM CEV Repsol. L’equip de Sueca va estar representant, en aquesta ocasió, pels seus dos pilots habituals Miguel Parra i Matthieu Gregorio a més de per Carlos Tatay, que participa també en el Campionat d’Espanya de Velocitat en PreMoto3.

carlos-tatay-jerez-set-2017_2

Carlos Tatay

Tots tenien moltes ganes de tornar a la competició després que l’última carrera es disputara a Estoril en el mes de juliol. L’estructura valenciana va arribar amb il·lusions renovades a Jerez i es va notar en l’ambient del box i en els resultats en la pista.

En la primera sessió d’entrenaments cronometrats, celebrats el dissabte, Miguel va estar perfecte sent el més ràpid de tots els participants. Matthieu, que està adquirint molta experiència i millorant a passos engegantits carrera a carrera, vuitè, i Carlos desè.

En la segona el millor classificat de l’equip va ser Tatay amb un cinquè. Parra va quedar dècim quart i Gregorio desè sisè. Amb aquests resultats, Miguel va eixir des de la primera fila de graella com a segon en les carreres, Carlos en el lloc desè i Matthieu en el dècim tercer.

La European Talent Cup va tenir dues mànigues el diumenge. En la primera Miguel Parra va ser a punt de pujar a l’equip al podi però, després d’haver estat lluitant durant totes les voltes per aqueix objectiu, va acabar cambra. Matthieu va ser dotzè i Carlos no va poder acabar per una caiguda.

En la segona Miguel va tornar a rodar davant, amb el grup que barallava pels calaixos d’honor però va anar el seu company d’equip, Carlos Tatay, el que va portar al HMA Racing al podi com a tercer classificat en la seua primera carrera en el FIM CEV Repsol. Parra va creuar la meta novè i Gregorio desè cambra.

Tomás Llopis, team manager: “Estem molt satisfets amb la finalitat de setmana. Hem estat en el podi i açò sempre és important. Els tres pilots han treballat molt i per açò han aconseguit bons resultats. Felicitar a tot l’equip i a seguir treballant”.

El HMA Racing tornarà als circuits el cap de setmana del 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre a Albacete amb el RFME CEV mentre que l’ETC tornarà en Motorland Aragó el 7 i 8 d’octubre.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.