Donen la recaptació de la Marxa per la Dona a l’Associació del Càncer de Sueca

Donen la recaptació de la Marxa per la Dona a l’Associació del Càncer de Sueca
  • La carrera organitzada per Corriols amb la col·laboració de l’Hospital de la Ribera va recaptar prop de 3.000 euros que es destinaran a la recerca en la lluita contra el càncer de mama

L’Hospital Universitari de la Ribera i el Club d’Atletisme Corriols han donat a la Junta Local contra el Càncer de Sueca la recaptació de la V Marxa per la Dona, celebrada el passat mes de maig en aquest municipi.

El Dr. Javier Palau, Director Gerent de l’Hospital, i Loles Palacios, membre de la Junta Directiva del Club Atletisme Corriols, han fet lliura aquest matí dels 2.772 euros recaptats a Celia Albi, Presidenta de Junta Local contra el Càncer de Sueca, una quantitat que es destinarà íntegrament a la recerca en la lluita contra el càncer de mama.

Organitzada pel club esportiu Corriols de Sueca, en col·laboració amb el centre sanitari de la Ribera, la V Marxa per la Dona va convocar el 7 de maig a prop de 1.000 dones que van completar un recorregut de 3,6 quilòmetres.

Segons el Dr. Palau, “durant aquests 18 anys des de l’Hospital d’Alzira sempre hem recolzat i recolzarem aquestes iniciatives solidàries que uneixen als ciutadans de la Ribera en la batalla contra el càncer. Aquesta donació benèfica és un exemple més de la nostra estreta col·laboració amb les associacions i entitats locals de la comarca”.

Loles Palacios ha remarcat que “amb aquesta donació hem volgut contribuir a la recerca oncològica i, també, a conscienciar a tots els ciutadans i ciutadanes de la importància de l’esport i que la lluita contra el Càncer és una tasca de tots”.

Per la seua banda, Celia Albi ha volgut “agrair a l’Hospital i al Club d’Atletisme Corriols la seua solidaritat en la lluita contra el càncer, així com al municipi de Sueca que sempre es bolca en aquest tipus d’actes benèfics. La col·laboració de tots és essencial per a derrotar a aquesta malaltia”.

Hospital de la Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.