L’Almassaf d’Almussafes ja disposa dels seus tres itineraris escolars del projecte “Let’s Move”

  • En els pròxims dies, seran els propis alumnes els que conclouran la iniciativa de senyalització, participant en les labors de pintura

Els escolars del CEIP Almassaf Almussafes, centre educatiu que es troba entre els 15 que participen en el projecte Let’S Move de promoció de la mobilitat segura, saludable i sostenible, podran inaugurar en breu les tres rutes a peu per a desplaçar-se fins a l’escola.

Cada un dels itineraris, prèviament estudiats i dissenyats per la pròpia comunitat educativa sota la supervisió dels especialistes de l’Agència Energètica de la Ribera, i consensuats amb el propi consistori municipal, tenen una distància aproximada de 600 metres i estan senyalitzats amb empremtes de dos colors diferents però amb el mateix disseny. El roig assenyala el punt d’espera de l’escolar abans de creuar el carrer i el blau identifica l’alumne en moviment. Així mateix, s’estan instal·lant en les principals confluències dels esmentats recorreguts, uns senyals de circulació vertical que identifiquen, amb la seua corresponent imatge gràfica, la ruta escolar.

“La creació d’estos itineraris segurs per als xiquets i xiquetes fomentarà la seua autonomia a l’hora d’anar al col·legi a peu, al mateix temps que promovem els hàbits de vida saludables”, comenta el regidor d’Educació, Pau Bosch.

El projecte Let’S Move, que ja es troba en el seu segon any de desenrotllament, té com a objectiu promocionar els desplaçaments a peu als centres escolars. En la Ribera participen al voltant de 1.300 alumnes dels centres escolars CEIP Almassaf d’Almussafes, CEIP Sanchis Guarner de La Pobla Llarga, CEIP Pare Gumilla de Càrcer  i La Encarnación de Sueca.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.