El Mareny destapa que no hi ha una ordenança que regule dos preus públics del Piromusical

El Mareny destapa que no hi ha una ordenança que regule dos preus públics del Piromusical
  • “Durant la seua legislatura com a alcaldessa, sols ens ha reunit a les entitats locals menors per a dir-nos la part que havíem de pagar de les falles, que ben gustosament la paguem”

Des de l’ajuntament del Mareny no entenem massa bé eixe odi personal que ens tenen els de Compromís de Sueca a les entitats locals menors. No entenem molt bé per què la senyora alcaldessa posa dos preus per a un esdeveniment públic com és el piromusical, on per primera i principal no hi ha una ordenança que regule el preu públic per aquest event, per tant és il·legal que cobre diners a la població, i encara és més il·legal que pose un preu per a la gent del poble i un altre per a la gent de fora. ¿Què és el que pretén amb açò, que les festes siguen sols per als suecans?

venda-entrades-piromusical-sueca-2017

Cartell anunciant de la venda d’entradesdel Piromusical de les festes de Sueca de 2017

Ens acusa a les dos entitats locals menors del fet que nosaltres en algunes qüestions subvencionem algunes activitats per a la gent del poble, açò és el més normal del món, ja que tots els pobles ho fan en algun o altre aspecte, però el que és incomprensible és que vosté arribe a ficar una diferència de preus amb les festes, ja que les festes d’un poble són per a juntar famílies, amics i de gaudir tot el món d’elles, tant la gent del poble com de fora, i vosté l’únic que ha contribuït a les festes de sueca és a crear una polèmica i un malestar innecessari. Però que hem de dir, això és Compromís de Sueca, s’alimenta del malestar de la gent, ja que els diners que van a recaptar no en tindran prou ni per a pagar la neteja del recinte després d’aquest acte.

I ara li podríem preguntar, en la fira també va a fer el mateix?, també va a posar dos preus, uns per als de Sueca i altre per als que no estan empadronats en Sueca? En el MIM també? En les diferents activitats on es pague alguna cosa va a fer el mateix? No és dona conter que hi ha molts jóvens i no tant jóvens suecans i suecanes, que les seues parelles són de fora, i va a crear una polèmica i enfrontament que no li correspon a la festa? Què pensaran aquests suecans i suecanes de la seua alcaldessa i el seu ajuntament? Igual és que el seu “encabotament” que té amb les entitats locals menors i amb tota la gent de fora no deixa vore mes enllà. Vol crear una raça ària sols en el poble de sueca, com ja va intentar un dia un famós i lamentable dictador a Europa? Una raça especial suecana? Però bé, aquest serà el seu gran problema com alcaldessa de sueca i el seu partit.

A més, ens agradaria que quan ens conteste, ens fique quins són els pobles de la Ribera Baixa on vosté té molt bona relació amb alguns dels seus alcaldes i que diga qui són els pobles que amb les seues festes posen dos preus, uns per als de casa i un altre per als forasters.

Després, amb el seu tercer aclariment que posa al seu Facebook, diu que les entitats locals menors assumirem unes de competències, és cert, i eixes competències van assignades a una quantitat de diners. Cal recordar-li que el seu partit a Madrid es desviu per demanar més finançament, no entenem com vosté li senta tant mal que les entitats locals menors tinguen un finançament més just per a poder desenvolupar la seua tasca.

Amb el seu escrit es delata com a persona i com a política, rebutjant el conveni que democràticament va ser confeccionat, debatut i aprovat al seu ajuntament. En el que vostè escriu denota que la seua altura política està per sota de la sola de la sabata, perquè no accepta el que democràticament es va aprovar, i sols ha de ser el conveni que vosté vol, açò no és altura política de cap manera. “O es fa el que jo dic, o trenquem la baralla” .

I el que ha de fer en les persones que viuen en Bernat Alinyo és donar-los el mateix servici que és dona als que viuen al carrer Sequial, que també s’ho mereixen. Ací al Mareny intentem que els serveis arriben a tots per igual.

Durant la seua legislatura com a alcaldessa, sols ens ha reunit a les entitats locals menors per a dir-nos la part que havíem de pagar de les falles, que ben gustosament la paguem, ja que és una festa amb gran tradició al nostre poble i la nostra falla també ha d’estar a l’altura de les falles de Sueca. Ara, quant aquesta entitat local menor en 5 vegades la convocada a vosté per a tractar alguns temes importants, hem pogut comprovar el que pensa del conveni i el que pensa de les entitats locals menors, ja que a hores d’ara des de Juliol de 2015 no ha tingut la decència d’asseure’s amb nosaltres per a trobar la millor solució als problemes que ens afecten.

Davant d’açò i de la seua negativa a reunir-se amb nosaltres, la nostra decisió és denunciar-la al Síndic de Greuges , ací demostra el poc de respecte que té als veïns de les entitats locals menors, tant vosté com alguns dels representants del seu partit en aquestes entitats. I hem de recordar, que alguns d’aquests problemes o aquestes qüestions que volíem tractar, estava entre elles parlar de la competència de la llum i era tractar el canvi de titularitat, i quina va ser la sorpresa? ens adonem que en la documentació que ens facilitaren pagàvem la llum de 2 comptadors de Bega de Mar, 1 de Motilla, 1 de la Muntanyeta dels Sants, entre altres. Qüestions que havien de deixar clares amb els tècnics i amb tot el món.

No tenint prou amb açò, en 2015 ens adonem que l’estació de bombeig que hi ha instal·lada al poliesportiu (i que és d’aigües de Sueca on vosté es Presidenta), estava connectada als comptadors del poliesportiu del Mareny de Barraquetes. L’estudi fet pels tècnics va concloure que dels últims 4 anys (ja que l’administració sols permet reclamar els últims 4 anys) la xifra ascendia aproximadament a 35.000 euros a pagar, i que enguany veurem en quina xifra ens clavem, ja que porten varios mesos estant en funcionament. Aquests diners eren descomptats sistemàticament i automàticament a aquesta entitat local menor com a gastos de les transferències que es realitzaven. I ací estava el Mareny pagant la llum de l’estació de bombeig per a donar pressió al sistema de tota la costa, mentrestant l’Ajuntament de Sueca i Aigües de Sueca de “cante i baile”.

Pareix mentida que ningú sabera d’aquesta qüestió (o igual no l’interessava), ja que en moltes vegades hem demanat informació al seu ajuntament com per exemple rebuts de llum, i com la majoria de vegades aquesta informació ha sigut denegada. Ha sigut en agafar la competència quant ens hem donat compte d’aquest FRAU que ha fet l’Ajuntament de Sueca a l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes , i mentrestant els usuaris d’Aigües de Sueca de “rositas”, ja que els diners els pagava l’ajuntament del Mareny.

I per acabar, aprofitem per a dir-li a la gent de Sueca, que el poble del Mareny estarà content i orgullós de rebre a tota la gent a les nostres festes, que seran igual per als del poble com per a la gent de fora, on estem ben contents que ens visiten de fora, ja que en alguna ocasió hem tingut festers/es o fallers i falleres de Sueca i estem ben contents i orgullosos que participen tan activament de les nostres festes.

Desitgem unes bones Festes a totes les suecanes i suecans, i els esperem en les pròximesFestes del Mareny, que com sempre seran gratuïtes per a tots.

Ajuntament del Mareny de Barraquetes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.