La concentració de motos de les Festes Majors de Sueca atrau a un miler de persones

La concentració de motos de les Festes Majors de Sueca atrau a un miler de persones

Un miler de persones s’han aplegat avui a Sueca en la concentració de motos anual coincident amb les Festes Majors. En aquesta vintena segona edició s’han inscrit quasi 700 motoristes procedents de tota la geografia peninsular. S’ha dut a terme al costat del Pavelló Poliesportiu Cobert, situat en la ronda del País Valencià.

Un any més s’ha pogut veure la més ampla gama de motos, des d’un antic ‘Mosquito’ restaurat fins les últimes novetats de mercat, passant per ‘customs’, de competició i històriques.

El Moto Club Sueca, com a entitat organitzadora, ha tornat a estar a l’altura de les circumstàncies. Havien previst satisfer a tots els gustos en l’esmorzar per als inscrits amb entrepans de l’especial i delicat embotit local; pit de pollastre amb tomaca; truita de creïlles; i tonyina, ou i pimentó del ‘piquillo’.

Al voltant de les 11 hores han fet una ruta turística, entre arrossars, cap a la Muntanyeta dels Sants. En aqueix espai se’ls ha obsequiat amb un refresc d’aiguallimó granissat.

A la concentració també ha acudit la Festera Major, Maria Viñoles Alarte; l’alcaldessa, Raquel tamarit; i els regidors de Festes i Esports, Pau Roselló i Vicent Baldoví, repectivament.

La trobada ha finalitzat al voltant de les 13:30, amb rifes per als participants inscrits de diversos útils per a la práctica del motociclisme. El sorteig de la scooter de 50cc ha anat a parar a les mans d’un aficionat de Benicull.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.