L’almussafeny Rafael García, subcampió del món de Compak Sporting veterans

L’almussafeny Rafael García, subcampió del món de Compak Sporting veterans

Les alegries per a l’esport almussafeny no descansen a l’agost. El Club de Caçadors El Perdigó, que ja compta amb més de 50 anys d’història, supera amb gran èxit la seua participació en l’últim Campionat del Món de Compak Sporting, celebrat del 24 al 27 d’aquest mes en la localitat francesa de Signes i en el qual es van enfrontar 704 tiradors de 31 països.

Rafael García Rodrigo, membre de l’entitat, ha aconseguit el subcampionat del món en veterans al costat de l’equip espanyol, del que formava part en aquesta prestigiosa competició al costat de Juan Gardeazabal Rotaetxe i Antonio Montes Segura.

Amb un total de 542 punts, només foren superats pels representants de Regne Unit, que van aconseguir 551. D’aquesta forma, van batre a seleccions considerades potents com França (539), Itàlia (521) i Bèlgica (501).

La catorzena edició d’aquesta competició es va celebrar del 24 al 27 d’agost en la localitat francesa de Signes.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.