El Perelló transformarà la Volta a peu del divendres en una explosió de festa i colors

cartell-holi-festival-perello-2017Una explosió de colors arriba al Perelló amb el primer Festival de colors: Volta a peu i discomòbil, el pròxim dissabte 26 d’agost a partir de les 19 hores.

S’espera la participació de fins a quatrecents corredors que seran ruixats del cap als peus amb tones de pols multicolor, en una carrera on la diversió és el principal objectiu.

Durant la volta i fins a la nit, una disco Holi ens submergirà en la millor música tenyida de rosa, taronja, groc, verd, blau i morat.

Deixa’t inundar per la diversió, música i colorit d’aquest esdeveniment apte per a joves i per a famílies senceres!

Més informació per si fóra d’interès:
Dissabte 26 d’agost, a partir de les 19 hores: En l’avinguda Adolfo Suárez, junt al Parc del Socarrat s’ubicarà tant la línea d’eixida com la meta; també la discomòbil i les barres.

Inscripcions: el mateix dia de la volta, a partir de les 18 hores. Preu de la inscripció: 3 euros, inclou polseta de colors, ulleres de sol i identificació.

Volta a peu: La prova pot realitzar-se corrent o caminant, segons la preparació de cadascun. No és una carrera competitiva i el principal objectiu és la diversió dels participants.

Es publicarà l’itinerari, que serà de poc més de 2,5 quilòmetres, a la web municipal. S’acceptaran un màxim de quatrecentes inscripcions.

Disco: En la festa discomòbil s’habilitaran barres per al consum d’una àmplia varietat de begudes, algunes amb alcohol (cervesa, no cubates).

Ajuntament del Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.