Convoquen concentracions de rebuig als ajuntaments pels salvatges atemptats d’ahir a Catalunya

Convoquen concentracions de rebuig als ajuntaments pels salvatges atemptats d’ahir a Catalunya

condolLa totalitat de la societat civil rebutja el salvatge atemptat d’ahir a Barcelona. L’acció reivindicada pel grup armat islamista Daesh va causar a la Rambla tretze morts i més de cent ferits de diversa consideració, segons les estimacions oficials a hores d’ara.

Els ajuntaments paralitzaran la seua activitat avui divendres durant uns minuts, a les 12 del migdia, per manifestar la seua solidaritat amb les víctimes i rebutjar les accions violentes.

L’atropellament massiu i indiscriminat de persones de la vesprada d’ahir a la Rambla no fou una acció solitària. Els Mossos d’Esquadra han mort a cinc persones hores més tard al passeig marítim de Cambrils (el Baix Camp) al voltant de la una de la matinada.

Els islamistes abatuts han intentat un nou atemptat indiscriminat contra persones civils. Duien armes de foc i cinturons explosius, segons fonts oficials. A hores d’ara hi han sis ferits (algun d’arma blanca) i un policia.

Les investigacions relacionen els autors d’aquestes accions amb les explosions que es van produir la nit anterior a un xalet d’Alcanar (el Montsià) i que també va deixar un mort i ferits de diversa consideració.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.