Cullera obre el barri del Pou a la creativitat dels artistes tots els dissabtes d’agost

Cullera obre el barri del Pou a la creativitat dels artistes tots els dissabtes d’agost
  • L’ajuntament té entre els seus objectius la dinamització d’un dels seus barris amb més potencial turístic

Tots els dissabtes d’agost el barri del Pou de Cullera es convertirà en un punt de referència per a tots els pintors de la zona. Els aficionats es reuniran a les 19.00 h en la plaça de la Llibertat (Taüt) a l’espera de l’inici de l’esdeveniment que tindrà lloc mitja hora més tard.

barri-del-pou-cullera-agost-2017_2

Barri del Pou

Amb esta iniciativa tots els amants de la pintura, sense importar la seua edat ni el seu nivell de destresa, podran gaudir de la seua afició en un entorn privilegiat a cost zero amb l’única condició d’utilitzar el seu propi material.

A l’esdeveniment se sumaran altres artistes com músics i actors amb l’objectiu de crear un ambient pintoresc i bohemi fruit de la mescla de corrents i estils. D’altra banda, els curiosos podran gaudir d’una estona envoltats de tot tipus de processos i creacions artístiques, música inclosa.

Les trobades estan organitzades per l’Ajuntament de Cullera, l’Assemblea de Promoció Econòmica, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU), l’Associació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Cullera i la seua comarca (AEHC), l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal i l’Associació d’Immobiliàries ASIM.

L’ajuntament té entre els seus objectius la dinamització d’un dels seus barris amb més potencial turístic. El Pou, situat a mig camí entre l’eix Mercat – Vila i el Castell, té una posició privilegiada a la qual se li suma una estampa típica dels pobles mediterranis amb els seus carrers empinats i les seues parets blanques. Tot açò fa que cada vegada més el barri gaudisca d’una major afluència de turistes desitjosos de conéixer la geografia i la cultura del lloc.

Altres iniciatives per a dinamitzar el turisme
En el barri del Pou ja han crescut altres propostes culturals de l’ajuntament com les rutes guiades, pensades per a millorar l’experiència de les visites al patrimoni del lloc. Amb elles es poden visitar l’Albacar Musulmà, la jueria i el lloc on s’emplaçava l’antiga Colla-Aèria. A més, els visitants poden viatjar en el temps des de la civilització àrab fins a la Reconquesta. Una altra modalitat de ruta és la d’‘Entre muralles’, la qual té com a principal protagonista el Castell de Cullera.

A esta se li sumen els tallers de ceràmica ideats perquè els visitants aprenguen a manufacturar el fang com es feia antany. A més, els veïns i turistes tenen l’oportunitat d’ampliar els seus horitzons gastronòmics gràcies a l’obertura del recent Punt de KM 0 situat en el Mercat Municipal de Cullera.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.