Buganvilla Pouet s’imposa en el trofeu de futbol-platja de la Falla Sucro de Sueca

Buganvilla Pouet s’imposa en el trofeu de futbol-platja de la Falla Sucro de Sueca

脠xit de participaci贸 en la VIII陋 Edici贸 de Futbol-Platja Ciutat de Sueca organitzat per la Falla Sucro el passat dissabte 29 de juliol en la zona de Camineros (la Llastra).

Un total de 10 equips participaren en aquest campionat des de les 8 hores del mat铆 fins a les 21 hores de la vesprada aproximadament. La classificaci贸 va ser la seg眉ent:

1er (trofeu i 300鈧): Buganvilla Pouet
2on (trofeu i 150鈧): Fonteta Beach Soccer
3er (trofeu): Coixos Nois
4rt (trofeu): Dinomauis

Millor jugador: Rub茅n Moreno (Coixos Nois)
Millor Porter: Borja Fos (Buganvilla Pouet)

Semifinals.- El primer partit de semifinals entre els equips “Dinomauis” i “Buganvilla Pouet” es va resoldre a favor d’estos 煤ltims per un resultat de 2 gols a 4. La segon semifinal entre “Coixos Nois” i “Fonteta Beach Soccer”, es va resoldre en la tanda de penaltis a favor d’estos 煤ltims despr茅s d’empatar a 5 gols en el temps reglamentari.

Resultat Final.- Buganvilla Pouet, 5; Fonteta Beach Soccer, 4
Partit de la final molt igualat聽 competitiu que es va resoldre al final per la major punteria de l’equip Buganvilla Pouet. Al igual que la resta del campionat, va destacar el nivell de tots els equips, la quantitat i qualitat dels gols, i la gran aflu猫ncia de p煤blic.

La comissi贸 de la Falla Sucro vol agrair a les empreses col路laboradores l’esfor莽 econ貌mic que han fet, al nostra amic Tristan del Xiringuito “Gran Caiman”, aix铆 com a l’Ajuntament de Sueca, les Regidories de Turisme, Esports i Serveis Municipals, i, al Patronat de Turisme de la Diputaci贸 de Val猫ncia, per facilitar en tot moment la nostra tasca.

Els nostres Presidents Francisco Llinares Sister贸 i David Zarzoso Matoses, la nostra Fallera Major Itziar Jorques Riera, la nostra Fallera Major Infantil Isabel Zarzoso Matoses, junt als Regidors Vicent Baldov铆 i Salvador Gim茅nez, la Fallera Major de Sueca, i, el President de la Junta Local Fallera de Sueca, donaren els trofeus als participants i els premis en met脿l路lic en aquesta ocasi贸.

Per 煤ltim donar les gr脿cies a tots el components de la Falla Sucro pel seu treball, 脿rbitres, delegades de taula i un llarg etc茅tera demostrant una vegada m茅s que la nostra falla segueix esdevenint un referent tamb茅 esportiu any rere any.

La Junta de la Falla Sucro


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.