Les dos suecanes ferides en un atac de violència de gènere evolucionen favorablement

Les dos suecanes ferides en un atac de violència de gènere evolucionen favorablement
  • El criminal es va suïcidar després amb la mateixa escopeta de caça amb la qual atacà a les dones

Les dos suecanes, mare i filla, que dimecres passat van ser ferides de gravetat d’un tir d’escopeta a la platja de Tavernes de la Valldigna per part de l’ex parella de la segona d’elles, evolucionen favorablement. Van ser ingressades a primera hora de la vesprada en els hospitals Francesc de Borja de Gandia, la mare, i La Fe de València, la filla.

La primera va ser operada de nou el dijous després d’una intervenció d’urgència la mateixa nit del succés. Els familiars esperen que en els pròxims dies seguisca la seua positiva recuperació.

L’atacant, que es va suïcidar després, es va personar a l’edifici d’apartaments situat a l’avinguda principal de la platja de Tavernes al voltant de les 15:30 hores. Després de disparar a l’estómac a la mare, de poc més de 50 anys, va intentar fer el mateix amb la filla, d’una trentena d’anys.

La jove va intentar fugir pujant l’escala per a protegir el fill. El tir de l’escopeta de perdigons li arribà a la cama. Després, Juan Manuel G. C., de 35 anys es va ferir quan en veure’s acorralat pels veïns es va disparar al cap. El segon dels tirs se’l va adreçar al cap i no va fallar.

Les dones ferides pertanyen a una família molt coneguda a Sueca on regenten un negoci. També tenen obert al públic un establiment a Tavernes. Del matrimoni jove tenien un xiquet d’apenes dos anyets. L’assassí tenia una ordre judicial d’allunyament, segons la majoria de les versions dels fets difoses pels mitjans de comunicació aquests dies.

RBi

Fotografia obtinguda de Google Street View de l’edifici on es produïren els fets

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.