Ester Carlos del CPV Xúquer es proclama campiona individual de raspall

Ester Carlos del CPV Xúquer es proclama campiona individual de raspall

El passat dissabte 22 de juliol, al Carrer Municipal de Pilota de la pedania valenciana de Borbotó (Horta Nord) Ester Carlos Soler (1997), del CPV Xúquer de Sueca, es proclamà campiona de la tercera categoria en aquesta edició setena de l’autonòmic individual de raspall.

Després d’una fase prèvia impecable guanyant amb solvència els seus enfrontaments deixava clar que era una ferma aspirant al títol tot i que era la seua primera participació. Segurament açò feia que sortira a jugar amb la faixa blava perquè davant tenia a Mamen de Meliana, pilotaire molt més experimentada en aquest tipus de competició i que teòricament era la favorita.

Altre factor a tenir en compte a favor de la de l’Horta Nord era el fet de jugar en carrer artificial cosa que no està habituada la suecana, tot i això la primera treta la tenia ella la qual cosa la podria posar en avantatge. Així fou amb el seu característic colp de carxot, fort i ben dirigit, però a més a més, després de guanyar aquest primer joc, ens trobàrem amb un contundent 5 per 20 per a la suecana, que presagiava una victòria sorprenent i ràpida.

Ja siga pels nervis d’Ester o per l’experiència de la de roig, amb jugades dignes d’una final per les dues pilotaires, el marcador va reflexar una remuntada espectacular de 15 per 20 per a enfilar un final de partida d’autèntic infart. Amb aquest marcador i al rest, Ester obtingué dos Vals amb la conseqüent possibilitat d’endur-se el campionat, però no ho va poder arrodonir i el marcador col·locà un 20 per 20 amb 45 minuts de partida transcorreguts.

Ester passava a tenir la treta, la qual cosa la posava en cert avantatge, però abans ja havia perdut un joc, les forces minvaven i sorpresivament estavellava dos tretes contra el llindar d’una porta perdent evidentment els dos quinzes col·locant un a 2 al marcador.

No obstant, la resolució fou brillant. Aquells dos quinzes s’oblidaren prompte amb altres dos i amb un sol Val li va permetre portar cap a la Ribera el trofeu de campiona que feia realment justícia tot i l’esforç de la subcampiona, per això al finalitzar exhaustes la partida moltes i molts dels assistents felicitaven a Ester pel seu joc, pels seus colps, la força, la direcció, la profunditat, etc.

Va ser la sensació i així des dels micròfons que la presentaven per recollir el trofeu així ho manifestaren com la revelació d’aquest individual. Amb aquest campionat el CPV Xúquer recull un altre triomf en un final de temporada més que satisfactori per la joventut del club com per la dels seus i seues pilotaires amb ganes de viure la pilota des d’una altra perspectiva.

CPV Xúquer


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.