Empresaris i comerciants de Cullera exigeixen la reobertura dels locutoris tancats a la platja

Empresaris i comerciants de Cullera exigeixen la reobertura dels locutoris tancats a la platja

Davant la substancial reducció del servei d’assistència mèdica en els consultoris de la platja de Cullera programada per l’empresa concessionària de la gestió sanitària en la Ribera, Ribera Salud, els sotasignats volem manifestar:

1.- El nostre màxim suport a les accions iniciades tant per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana com per l’Ajuntament de Cullera per a exigir a l’empresa concessionària el restabliment de les prestacions sanitàries suprimides.

2.- La nostra decisió de col·laborar activament en la campanya de recollida de signatures impulsada per l’Ajuntament de Cullera per a mostrar el malestar ciutadà amb aquesta situació i exigir a Ribera Salut que atenga les peticions de pacients i Administracions públiques.

3.- La nostra exigència que es reòbriga el consultori del Racó, una vegada solucionats per part de l’Ajuntament els problemes tècnics adduïts per l’empresa per a tancar-ho l’estiu passat. A més, volem que s’amplie l’obertura del consultori de l’Oasi a les vesprades i que es recuperen les urgències eliminades. Així mateix, exigim que s’amplie l’assistència en el Faro de dilluns a divendres i fins a les 15 hores en multiplicar-se la població resident en aquesta pedania.

4.- El nostre malestar per la manera en què aquesta decisió puga afectar a l’atenció sanitària als pacients així com pel dany que puga causar al sector turístic, motor econòmic del nostre municipi. Entenem que la sanitat és un dret fonamental bàsic que no pot ser mercantilitzat ni estar sotmès als interessos econòmics de cap gran corporació.

5.- Realitzar una crida a la unitat de tots els agents socials i polítics perquè aquest tema no es polititze i prevalga la defensa de l’interès general dels ciutadans, esperit que ja es va demostrar en el passat ple municipal amb el suport unànime de totes les forces polítiques amb representació a la proposta del Govern municipal per a exigir a l’empresa el restabliment del servei sanitari en els consultoris de la platja.

Comerciants del Mercat
ACECU
AEHC
ASIM
Assemblea de Promoció Econòmica
Asociación de Empresarios de Actividades Náuticas

NOTÍCIES RELACIONADES:
13 juliol, 2017. Mayor encapçala la protesta dels veïns de Cullera contra les retallades de Ribera Salud

13 juliol, 2017. Ribera Salud assegura que la cobertura assistencial respon amb normalitat a la demanda

13 juliol, 2017. El PP de Cullera responsabilitza el Govern local del problema d’atenció sanitària en l’estiu


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.