Ribera Salud assegura que la cobertura assistencial respon amb normalitat a la demanda

Ribera Salud assegura que la cobertura assistencial respon amb normalitat a la demanda
  • Contestació comunicat Ajuntament de Cullera

En relació al comunicat d’avui dijous, 13 de juliol, volem manifestar que:

L’avaluació contínua i diària dels fluxos de pacients als consultoris de platja ens certifica que la cobertura assistencial actual està responent amb normalitat a la demanda real. En aquest sentit, aquest matí en el consultori del Faro de Cullera s’han atès un total de 7 pacients.

No obstant açò, i com venim reiterant, mantenim una gestió flexible per si fóra necessari redistribuir o augmentar recursos o horaris en les zones de platja.

El nostre Pla Assistencial d’Estiu segueix criteris similars als de la Conselleria de *Sanitat quant a mantenir l’atenció en els consultoris en horaris de matí i prestar assistència 24 hores en centres amb major disponibilitat de recursos diagnòstics i terapèutics, i a escassa distància de tots els punts de platja. En aquest sentit, la majoria de consultoris de platja de gestió directa per la Conselleria de *Sanitat tanca en horari de vesprada.

Quant a les citades “retallades” recordar que el Departament de Salut de la Ribera ha destinat un total de 2,5 milions al Pla Assistencial d’Estiu, la mateixa quantitat que el passat any. Així mateix, es manté el mateix nombre de personal mèdic i d’infermeria que el passat any va destinar als consultoris i centres de salut costaners.

Ribera Salud

NOTÍCIA RELACIONADA:
13 juliol, 2017. Mayor encapçala la protesta dels veïns de Cullera contra les retallades de Ribera Salud


 

  1. […] 13 juliol, 2017. Ribera Salud assegura que la cobertura assistencial respon amb normalitat a la demanda […]

    Reply
  2. […] 13 juliol, 2017. Ribera Salud assegura que la cobertura assistencial respon amb normalitat a la demanda […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.