La almussafenya Nerea L贸pez, subcampiona d’Espanya absoluta de Tir amb Arc

La almussafenya Nerea L贸pez, subcampiona d’Espanya absoluta de Tir amb Arc
  • L’equip femen铆 de la Comunitat Valenciana, del que formen part dos integrants del Club de Tir amb Arc d’Almussafes, va ser quart

Malgrat que no va poder revalidar la vict貌ria aconseguida en 2016, Nerea L贸pez continua demostrant que mereix estar en l’elit del tir amb arc. La jove almussafenya, que es forma en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, va aconseguir el cap de setmana passat el subcampionat d’Espanya en la categoria absoluta d’aquesta modalitat esportiva en el torneig celebrat en la ciutat de Salamanca els dies 7, 8 i 9 de juliol.

nerea-lopez-subcampiona-espanya-2

Nerea L贸pez, a l’esquerra

L鈥檃rquera va aconseguir superar totes les fases classificat貌ries celebrades el divendres i el dissabte, per貌 鈥渆n l’enfrontament final, i despr茅s d’una dura pugna, finalment va caure davant una companya d’entrenament del centre d’alt rendiment鈥, assenyalen des del Club de Tir amb Arc d’Almussafes.

En la competici贸 per equips, L贸pez tamb茅 va aconseguir una destacada posici贸 representant a la Comunitat Valenciana. En la seua primera participaci贸 en el torneig, el conjunt, que es completava amb la almussafenya Yolanda Escribano i per l鈥檃rquera Laura Warmuz, d鈥橝rc Calderona, es va quedar a nom茅s un pas del podi. La quarta posici贸, no obstant a莽貌, no fa m茅s que confirmar el bon nivell en el qual es troben.

鈥淟a seua quarta posici贸 augura molts 猫xits futurs鈥, asseguren des de l’entitat. Tamb茅 van participar en la competici贸 de mixts, modalitat que formar脿 part del programa ol铆mpic de T貌quio 2020. Nerea i Joan Ram贸n, d鈥橝rc Calderona, van repetir despr茅s d’una altra 鈥渄ura eliminat貌ria鈥 una merit貌ria quarta posici贸.

Malgrat formar part de la categoria Cadet, Ferran Rodrigo, Mar铆a G贸mez i Yolanda Escribano tamb茅 van participar en aquest Campionat d’Espanya Absolut, Junior i Arc Adaptat. No obstant aix貌, malgrat aconseguir bones posicions, no van aconseguir passar a la seg眉ent fase. 鈥淐al assenyalar que ells encara s贸n cadets i han d’acumular experi猫ncia en campionats de m脿xima categoria鈥, comenta la junta directiva del club.

El pr貌xim cap de setmana del 22 i 23 de juliol, prossegueix l’activitat de l’associaci贸. Ferran Rodrigo, Mar铆a G贸mez i Yolanda Escribano tindran una nova oportunitat de demostrar el seu vertader nivell en el Campionat d’Espanya de Cadets i menors de 14 anys que es disputar脿 en la localitat de Valdovi帽o, La Corunya.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.