El Perelló ofereix activitats lúdiques en la campanya d’estiu

El Perelló ofereix activitats lúdiques en la campanya d’estiu

Ja estem en estiu i El Perelló t’espera amb una completa programació festiu-cultural per a tots el públics. Amb concerts, teatre, tallers, balls, orquestres i musicals, este any El Perelló innova amb un Festival de colors Holi Run el pròxim 26 d’agost.

Canta, balla, riu… L’Orquestra Montecarlo repeteix en El Perelló per fer de la nit del dissabte 15 de juliol la més divertida i espectacular de l’estiu.

A més més, gràcies a l’èxit collit en les passades festes de desembre, aquest estiu tornen les Gastronetas amb les seues food-trucks més exclusives. Vuit caravanes vintage formaran aquest mercat gastronòmada amb menjar de tots els racons del món i activitats creatives i gratuïtes per a tots els públics, els dies 3, 4 i 5 d’agost en el Passeig marítim de El Perelló.

Aquest estiu vine al Perelló i gaudeix de totes les nostres activitats, i com sempre, dels comerços tradicionals i la excel·lent gastronomia tradicional i de qualitat que t’oferix El Perelló en un entorn privilegiat entre l’Albufera i el mar mediterrani. I per la nit, no et pots perdre els pubs perelloners, on pots trobar molts ambients diferents, tots ells plens de vida i diversió.

Tant de dia com de nit, El Perelló és per a tu. Este estiu descobreix, gaudeix i sent El Perelló!

Ajuntament de El Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.