Torna el cine d’estiu a la fresca a les platges de Cullera, el Mareny, les Palmeres i el Perelló

Torna el cine d’estiu a la fresca a les platges de Cullera, el Mareny, les Palmeres i el Perelló
  • El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar projectarà pel·lícules gratis per a tots els públics en una pantalla inflable

Durant els mesos de juliol i agost, el Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar ofereix cine a 18 platges de la província de València per a reforçar l’oferta d’oci als municipis valencians i donar un valor afegit a les destinacions de litoral.

Concretament, les platges en què es podrà gaudir d’esta activitat des del dijous 3 de juliol són les de Canet d’en Berenguer, Sagunt, el Puig de Santa Maria, la Pobla de Farnals, Alboraia, Puçol, València, el Perelló, el Mareny de Barraquetes, Sueca, Cullera, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Gandia, Bellreguard, Daimús, Piles i Oliva.

Esta iniciativa turística, dirigida a tots els públics i totalment gratuïta, projectarà pel·lícules d’actualitat a l’aire lliure, en una pantalla inflable de 90 m2.

Els espectadors podran endur-se la seua cadira o una tovallola per a asseure’s a l’arena i veure les projeccions de les pel·lícules, que començaran a les 22:00 hores.

La cartellera del cine d’estiu inclou les pel·lícules següents: El hombre de acero, Los pitufos 2, Gru 2 mi villano favorito, Epic el mundo secreto, Ice Age 4: la formación de los continentes, The croods, Lo imposible, El origen de los guardianes, Argo, Percy Jackson y el mar de los monstruos, Blancanieves y la leyenda del cazador i The Hobbit: un viaje inesperado.

Esta oferta d’oci a més de prolongar l’activitat de les platges valencianes durant la nit, promourà els atractius de la província, a través d’un vídeo turístic que es projectarà abans de la pel·lícula i les publicacions turístiques que es repartiran entre els espectadors.

  • Sueca – Les Palmeres. 10 de juliol i 6 d’agost. Platja.
  • El Perelló. 18 de juliol i 5 d’agost. Platja.
  • Cullera. 27 de juliol i 24 d’agost.
  • El Mareny de Barraquetes. 31 de juliol i 22 d’agost.

Diputació de València


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.