Almussafes destina 22.000 euros a ajudes per al lloguer d’habitatge

Almussafes destina 22.000 euros a ajudes per al lloguer d’habitatge
  • A hores d’ara, ja s’han registrat tretze sol·licituds de joves, de les quals cinc ja s’han aprovat de manera definitiva i es podran presentar fins el 15 de setembre

cartell-festes-almussafes-2017

Descarrega el programa de festes des d’ací

Encara que el termini per a sol·licitar les ajudes impulsades per l’Ajuntament d’Almussafes per al lloguer d’habitatges encara romandrà obert fins al pròxim 15 de setembre, a hores d’ara el consistori municipal ja ha concedit de manera definitiva les primeres cinc ajudes d’aquest 2017.

A més, altres tres s’han aprovat de manera provisional i els veïns i veïnes que les han presentat es troben a l’espera que finalitze el període d’al·legacions per a confirmar que, efectivament, es converteixen en beneficiaris d’aquest programa de subvencions.

En total, s’han presentat ja tretze sol·licituds, per la qual cosa en aquests moments són cinc els expedients que en relació a aquesta qüestió s’estan tramitant. “Des de l’inici de la crisi, els joves continuen tenint-ho molt difícil per a poder emancipar-se de les seues famílies, per la qual cosa és la nostra obligació com a gestors públics intentar facilitar tot el procés, que sabem que al principi és dur si no es té l’estabilitat econòmica necessària per a realitzar-ho amb certa tranquil·litat”, explica la regidora de Joventut, Davinia Calatayud.

L’objectiu d’aquestes ajudes, que l’Ajuntament concedeix des de l’any 2015, és l’emancipació familiar i el manteniment de joves d’Almussafes amb edats compreses entre els 18 i els 35 anys, i van destinades al lloguer d’un habitatge situat en la zona urbana de la localitat, per al que el consistori destina aquest 2017 un total de 22.000 euros.

Els sol·licitants podran obtindre una subvenció de fins a 1.100 euros, a un màxim de 100 euros per mes de lloguer justificat, sent compatible amb altres subvencions públiques i també amb les quals es concedeixen en qualitat d’emergència pel Departament de Benestar Social.

En les bases s’arreplega que el contracte de lloguer ha d’estar establit per a almenys un any i que l’immoble ha de constituir la residència habitual i permanent de la persona o persones arrendatàries, que al seu torn hauran de constar com empadronats en el municipi amb una antiguitat mínima d’un any. La resta de requisits exigits pot consultar-se en la pàgina web municipal, www.almussafes.es en l’apartat dedicat a subvencions, dins de la secció del departament d’Esports.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.