Més de 260 joves es reuneixen a Almussafes en el II Trofeu d’Escoles de Ciclisme

Més de 260 joves es reuneixen a Almussafes en el II Trofeu d’Escoles de Ciclisme
  • Els almussafenys Marc Greus, 3r en Promeses de primer any, i Javier Blasco, 3r en principiants de segon any, van pujar al pòdium

El passat diumenge 18 de juny, Almussafes es va convertir en la localitat amfitriona del II Trofeu d’Escoles de Ciclisme, un esdeveniment esportiu organitzat per l’Escola Ciclista Al Tran Tran de la localitat en el qual es van donar cita més de 260 joves esportistes, entre els participants en la categoria d’escoles i els 60 de la categoria Cadet.

A més de les proves dels més xicotets, les promeses, i dels principiants, alevins i infantils, també es van desenvolupar exercicis de gimcana, que en aquesta ocasió van estar protagonitzats pels principiants, “els qui van demostrar les seues grans habilitats sobre la bicicleta”, assenyalen des de l’entitat.

Durant la jornada, i en representació del club amfitrió, van destacar Marc Greus, que va quedar en tercera posició en Promeses de primer any, Javier Blasco, que va obtenir el mateix lloc en Principiants de segon any i Ángel Albuixech, que va aconseguir una meritòria quarta posició i es va quedar a només un pas de podi.

De la localitat d’Almussafes també van participar en aquest campionat ciclista Alejandro de la Fuente, en la categoria Promeses, José Luis Cariñena, en Principiants, Joan Albuixech, Cristina Cariñena, Manel Luján i Josep Ferrando, en Aleví, i David Blasco, en Infantil.

“Després de tot l’esforç realitzat per a poder dur a terme la II Carrera d’Escoles de Ciclisme a Almussafes, agraïm la col·laboració de l’Ajuntament del municipi i de la seua Regidoria d’Esports, la Policia Local, que s’ha involucrat en la seguretat del circuit, Protecció Civil i de tots els voluntaris, sense el lliurament dels quals no haguera sigut possible realitzar aquesta activitat”, expliquen des de l’escola.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.