Almussafes comença l’ampliació de la pista polivalent i estarà a punt en festes

Almussafes comença l’ampliació de la pista polivalent i estarà a punt en festes
  • Aquest espai d’oci disposarà d’una zona enjardinada amb arbres, que actuaran com a pantalla protectora del so

Tal com va anunciar l’Ajuntament d’Almussafes quan va obrir la Pista Polivalent fa just ara un any, la intenció era seguir ampliant aquest espai per a poder desenvolupar un major nombre d’activitats, tant pròpies del consistori municipal com de les entitats situades en la localitat.

Ara, les màquines excavadores han tornat al recinte per a possibilitar la consecució de la promesa segona fase d’aquest projecte, gràcies al qual aquesta zona d’oci passarà dels 2.200 als 6.375 metres quadrats de superfície disponibles per a la celebració de discomòbils, sopars i altres esdeveniments socials, la majoria d’ells amb un gran nombre d’assistents.

L’actuació, que disposa d’un pressupost total de 140.425,42 euros amb unes millores de 24.498,14 euros, es va iniciar el passat dilluns 12 de juny i està previst que finalitzen abans del pròxim dissabte 8 de juliol, dia en el qual se celebrarà en la infraestructura la primera de les revetles del període festiu, el ball dels clavaris, una de les activitats que es traslladen des del pati del CEIP Almassaf per a facilitar el descans dels veïns.

Al costat d’aquesta, també es desplacen fins a la Pista Polivalent altres iniciatives com el ball de les clavariesses, que està programat per al dia 15 de juliol, la nova festa ‘tardeo’, que es desenvoluparà el pròxim dissabte 29 de juliol, o el concert jove del divendres 21 de juliol, en el qual actuarà l’exitós grup de pop-rock Dvicio, que enguany abandona el camp de futbol municipal i es resitua en aquest lloc.

Durant aquesta fase, desenvolupada per l’empresa Guerola Transer, S.L.U, s’incorporarà una zona enjardinada amb diferents espècies arbòries en l’espai situat al costat de la ronda Antonio Ludeña, amb la qual a més d’imprimir-li als voltants un aspecte més estètic es pretén crear una pantalla protectora del so que minimitze el soroll que es transmet fins al casc urbà almussafeny. A més, i com va succeir en la primera fase del projecte, la zona disposarà d’una tanca en que el seu interior només hi haurà un espai totalment diàfan per a fer més polivalent l’enclavament, atès que està concebut com una gran superfície oberta.

“El projecte no contempla cap tipus d’instal·lació o construcció de caràcter fix perquè la pista tinga una major versatilitat. D’aquesta forma, la zona no es veurà limitada per cap element en superfície, la qual cosa possibilitarà la celebració de qualsevol tipus d’iniciativa encara que necessite del muntatge d’escenaris, lavabos o barres”, assenyala el regidor d’Urbanisme i de Festes, Andrés López.

Concretament, aquests dies s’està adequant el terreny, classificat en el Pla General com a sòl no urbanitzable per a equipament esportiu, mitjançant l’anivellació del sòl per a la seua posterior pavimentació amb material asfàltic. I a més de marcar el perímetre amb un mur, es col·locarà una rampa d’accés en compliment de la legislació vigent en matèria d’accessibilitat i del pla que l’Ajuntament està desenvolupant en aquest sentit.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.