Tasta El Mareny, Fira de Comerç i Turisme, calfa motors per al cap de setmana

Tasta El Mareny, Fira de Comerç i Turisme, calfa motors per al cap de setmana
  • Expositors d’hostaleria, automoció, arts gràfiques, alimentació, construcció i perruqueria, oferiran els seus millors producte

El Mareny de Barraquetes ultima detalls per a que el cap de setmana del 23, 24 i 25 de juny, puguem gaudir de Tasta El Mareny, quarta Fira de Comerç i Turisme. La iniciativa, organitzada per l’ajuntament de l’entitat local menor amb la col·laboració de l’associació local de comerciants i empresaris (ACEM), oferirà als visitants tot tipus de productes i d’activitats lúdiques en el carrer de l’Església.

Participaran establiments d’un ampli ventall professional, com ara, de l’hostaleria, automoció, arts gràfiques, alimentació, construcció i perruqueria, entre altres. Els assistents podran degustar una gran varietat de tapes, menjars i begudes des de 1 euro.

La inauguració de la fira està prevista per a les 19:30 hores del divendres dia 23. Una hora més tard, els balladors de l’Escola de Danses de la Ribera, acompanyats per la música tradicional de Tabalaina, oferiran la primera “Dansà al Mareny de Barraquetes”. Per la nit, a les 23 hores, el grup Montecarlo delectarà al públic amb el seu espectacle “Carnavalia on Tour”.

El dissabte pel matí s’inaugurà l’Exposició d’Artistes del Mareny, que reunirà treballs d’escultura, pintura i fotografia. I es mostraran en dos ubicacions: al Casino i a la Llar dels Jubilats. Per la nit, actuació de Metal Mareny, i per acabar la festa, discomòbil a càrrec de Harlem Espectáculos.

La Xaranga Ah Jo Que Se, amenitzarà el matí de diumenge a la fira amb la seua música. La creativitat dels professionals del cabell posarà el punt i final a la fira amb la segona “Passarel·la de Perruqueria”. En l’acte, previst per a les 19 hores, participaran Monyos Nani, Perruqueria Vicent i Peluquería Herminia.

El recinte firal comptarà, a més a més, amb una gran zona d’aparcament i parc de jocs infantils gratuit per als més menuts.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.