L’Ajuntament de Cullera posa en funcionament el nou servei d’alertes per Whatsapp

L’Ajuntament de Cullera posa en funcionament el nou servei d’alertes per Whatsapp
  • El consistori informa des d’esta setmana a la ciutadania a través de la popular aplicació deltelèfon portàtil

L’Ajuntament de Cullera ha posat en funcionament el seu nou servici d’alertes a través de Whatsapp, la popular aplicació mòbil. El Whatsapp municipal ha sigut concebut per a enviar informació de diversa índole a la ciutadania de manera que aquells que ho desitgen rebran directament en el seu telèfon notícies d’interés general, des d’ajudes fins a alertes meteorològiques.

El consistori ha iniciat la campanya ‘Entera’t de tot per Whatsapp’ a través de la regidoria de Comunicació, que dirigix l’alcalde, Jordi Mayor. Les persones que desitgen rebre informació per esta via simplement han d’enviar un missatge de Whatsapp al telèfon 661 52 35 02 amb la paraula ‘Alta’ i agregar eixe número a la seua llista de contactes.

Automàticament seran inclosos en una llista de difusió a través de la qual s’enviarà un màxim de dos alertes diàries perquè el servici no siga invasiu per a l’usuari. Solament en casos d’urgència es podrà sobrepassar eixe nombre.

«És una eina molt útil i d’un cost simbòlic», destaca Mayor, ja que «tothom hui dia té Whatsapp i ja no podran haver-hi excuses per a no assabentar-se de la informació municipal».

A més, el primer edil destaca que serà una eina molt eficaç en cas d’haver d’alertar d’urgència als veïns sobre qualsevol situació de particular urgència. Finalment, Mayor ha posat en relleu l’esforç que porta realitzant l’Ajuntament de Cullera durant els dos últims anys en matèria de comunicació per a fer més accessible la informació municipal als veïns.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada