El STICS-Intersindical Valenciana celebra el seu III Congrés a Cullera

juny-2017-congres-stics-intersindical-culleraSom un sindicat jove dins del gran projecte de la Intersindical Valenciana, però amb molt futur, tal com diu el nostre eslògan, estem presents en quasi tots els àmbits i tenim més de 90 delegats i delegades en les diferents empreses del País Valencià.

El STIC-Iv és el sindicat en el qual ens agrupem tots els sectors laborals de producció i dels serveis de l’activitat privada, dins i, en el marc de la Intersindical València. La vida sindical la modelen els afiliats i afiliades amb l’acció diària, actuant en la problematíca que dia a dia es dóna en els llocs de treball. Però no ens oblidem d’actuar també en àrees com la cultura, l’ecologia, la solidaritat, el pacifisme, el internacionalismo i la lluita per l’emancipació de totes les persones amb qualsevol tipus d’opressió. Treballem per una societat més justa i un món més saludable.

Som un sindicat lliure de lligams externs. Les decisions les prenem en assemblea. La informació és patrimoni de l’organització, i per tant tots i totes tenim dret a compartir-la en les mateixes condicions. No tenim estructura burocràtica vertical. El nostre sentit és ser una eina útil per a defensar els interessos dels treballadors i les treballadores.

No depenem de cap ajuda institucional, molt menys empresarial. Som lliures per a pensar i definir les nostres lineas d’actuació sense pressions polítiques, ni econòmiques. Les nostres publicacions, locals, serveis jurídics, acció sindical… tot ho paguem amb el nostre esforç i les nostres aportacions econòmiques. Açò garanteix la nostra llibertat.

Valencia, juny de 2017


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.